Ahoj holky

11.07.2009

Ahoj holky,tak jak se máte?Nám se daří dobře.Teda až na věčně ucpaný nos.Mám asi alergii a nic nepomáhá. :\\: Dnes jedeme odpočívat na chatu.Tak se moc těšim.Snad se i počasí umoudří a bude líp. :j) Tak vám všem přeji krásný víkend. :j) pa pa :a: :a: :a:

Ahoj, já mám taky pořád ucpaný nos...ála alergie. pak jsem o tom mluvila s kamarádkou doktorkou na ORL a ta mě řekla, že to je asi těhotenská rhinitida-rýma. Prý to p porodu přejde. Co tak s kým mluvím ,má to hodně těhulek.... ://: :n:

musíme to vydržet,ale je to pěkná otrava,hlavně v noci :a: :00: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju. :j) Už jsme zpátky.Odpočatý a přejedený. :s: Babička nám vyvařuje,tak se každý víkend odtamtud skoro kutálíme. :s: pa pa :a:

z toho ucpanýho nosu si nic nedělej,já ho měla ucpaný celý těhotenství.Až ted po porodu jako by utlo a o rýmě nemám ani zdání.Užij si to na chatě a hezky relaxuj,i když při tomhle počasí se to moc nedá.Měj se hezky

In reply to by kyra777

Děkuju. :j) Akorát jsme se před chvílí vrátily.Bylo pěkně. :j) V lékárně mi pani doporučila HUMEX-ucpaný nos.Že to prý těhulky můžou.Je to mořská voda.Mě to ale moc nepomáhá,tak už fakt nevim.Asi si dojdu někam na alergii,ať mi na to něco dají,jinak se udusim. :00: pa pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky