pleny Hybler

11.07.2009

Ahoj těhulky, kompletuji výbavu pro miminko a potřebovala bych ještě mimo jiné dokoupit klasické látkové bílé pleny, na utírání pusinky atd. dost lidí mi řeklo, že dřív se dělali kvalitnější než teď, nevíte jestli ty pleny zn. Hybler jsou kvalitní, aby se to párkrát nevypralo a nebylo to děravý......
Děkuji za pomoc :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda,
já mám hybler a jsou OK. Radši si kup plen víc, ono když mimi blinká nebo se dává pak to široké balení na kyčle a občas něco proteče je spotřeba velká :s:
pááá

Gedzidko já jsem dostala od známé plenky Kikko s potiskem a jsem s nimi maximálně spokojená. Jestli chceš můžeme se sejít a můžeš si je osahat :-)

Ahojky, tak já mám plenky Hybler i Kikko a jsem spokojená s Hyblerem, drží tvar a i po xtém vyprání jsou pěkné, nevytahané a pevné, ty Kikko jsou šílený, jsou vytahaný, je vidět, že nejsou tak pevný, no dávám je malé akorát tak při přebalování pod zadek, ale utírat ji tím pusu nebo dávat pod hlavu, tak to fakt nééé :n: :n: ..
Toť moje zkušenost, možná mají holky jiné... :) :a:

já taky nevěděla, tak jsem objednala plenky a tetra osušky od českého výrobce Kikko. Vybírala jsem podle gramáže. Mají i moc hezké bryndáčky s rukávky - ale zatím to nemám doma.

Tak uvidím, ale kdyby ses chtěla kouknout, na netu jich je všude plno.
pa

Ahoj,
já mám příko od Hyblera plenky s obrázky a přijdou mi kvalitou stejné jako jsem viděla v krámě. S těmi starými klasickými, které mám, se nedají srovnat. Bohužel nevím, kde se ty kvalitní dají sehnat a zda se vůbec ještě vyrábí.
J.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky