váha

11.07.2009

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat už přibíráte? :k: já co jsem těhotná tak jsem zhubla 2 kg. :( a taky ještě jedna otázečka už si mažete bříška, nebo je ještě moc brzo když jsme okolo toho 10 týdne? :dance:

První trimestr se spíš hubne než přibírá, nárust váhy bych řešila až po 25.týdnu, kdy se to rozjede krásně :) A navíc teda bych nárust neřešila vůbec! :D Můžeš přibrat za celé těhu 5kg nebo i 30kg a nic to neříká o tom, kolik bude vážit mimi, bude ok tak jak tak :)

Ahoj. Neboj, já jsem na začátku zhubla taky dvě kila a pořád jsem je nenabrala zpátky - to jsem v 18tt. Já už se tomu teda u sebe začínám pomalu divit :) , ale ty máš na růst váhy ještě čas ;) Jinak bříško, prsa, zadeček a stehna si mažu zhruba od toho 10.tt, i kyž to občas trochu flákám, ale je lepší mít tu pokožku pružnější a připravovat ji na růst bříška, aby ti pak moc nepraskala. I když je fakt, že pokud to máme v genech, tak se striím asi nevyhneme. Hlavně se opatruj a užívej těhu :a:

ahojky, jsme v 17.tt a přibrala sjem dvě kila, čekám druhé u prvního jsem měla už 4 hore, ale jinak jsme přibrala jen deset. Blbě mi nebylo, ždáné zvracení. Bříško raději maž, viděla jsme strie už i v 11.tt. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka