ultz

10.07.2009

ahoj holky, tak jsem včera byla na tom ultrazvuku a nakonec bylo mimi vidět přes břicho, tak jsem byla radši, je to krásný vidět, jak mu tak bouchá srdíčko...no a co mi bylo překvapením, že už jsem v 9 týdnu. Paráda. Mimi má 22mm :-). Jinak mi doktor ani nic neřekl a za chvilku jsem byla venku, tak nevím, jestli je to normální.
Jen se s manželem trošku obáváme, aby bylo vše v pořádku, jestli si myslíme správně na den, kdy jsme mimi počali tak měl v sobě flašku vína, pak jsme byli na dovče a to i já jsem si dávala pivo, víno, tak snad to bude v pořádku.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky díky, ja myslím taky, že bude v pořádku, i když malinké pochybnůstky tu jsou, ale věřím, že jo. Všem přeju ať vám mimča dělají jenom radost. :)

Neboj. Pokud mimčo smršť přežilo a doktor nic neříkal, tak to bude určitě v poho...Vem si děti feťáků - a to jsou sakra jedy! Při požívání alkoholu by spíš mohlo mít nižší porodní hmotnost, ale to bys musela nasávat po celou dobu těhot.
Jinak se přidávám - když jsem to naše mrně viděla na UZ poprvý, úplně mi vyhrkly slzy - je to nádhera... :)

Neboj ,myjsme byli také na dovolené v rakouských alpách na lyžích,každý večer jsem popijela vodku s džusem a na svazích pivečka a nějaká ta cigaretka taky padla :s: .Jak jsme se vrátili tak za 4 dny mi pan Dr.zdělil že jsem v 6 tt ,takže to byl pro mně taky šok,jelikož jsme se o mimčo snažili 2 a půl roku. Takovych je nás určitě spoustu co si dávali do nosu během prvních týdnu a miminka jsou určitě zdravé. Jinak moc gratuluji a přeji klidné a pohodové těhotenství :a:

moc gratuluji k miminku. Myslím, že nemusíš mít strach. Já jsem asi v druhém týdnu těhotenství (to jsem o tom samozřejmě ještě nevěděla) byla na pořádné akci a tam popíjela celej večer becherovku. Tak když jsem zjistila a zpětně si uvědomila, co všechno jsem ten večer vypila, tak jsem taky měla hroznej strach, ale bylo všechno v pořádku a teď máme zdravou šestitýdenní holčičku:-) Někde jsem četla, že když to embryjko je hned od začátku špatné, tak většinou samo odejde - během pár dní po početí, ale nevím co je na tom pravdy, takže myslím, že můžeš být v klidu.

Ahojík předem moc gratuluji.Já jsem byla velmi krátce těhotná a byli jsme na dovolené na jížní moravě...takže si dokážeš představit jak to vypadalo.Pak jsem zjistila že jsem těhu a nepila jsem.Malý už má tři měsíce a zdá se že je zdravý.Přeji pěkné těhulkování.
http://www.prckoviste.cz/mirunka88

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky