Je to tady

10.07.2009

Tak jsem se ráno v zbudila a bolelo mě břicho. Hned jsem věděla, která bije a taky že jo. Hnusná mrcha dorazila, břicho sice ještě trochu bolí, ale už to není taková hrůza jako po ránu. Mám to o dost silnější než normálně. Ale ani mi to nevadí, alespoň se pořádně pročistím. Tak se mějte hezky a užijte si víkend.

Andí to mě fakt hrozně štve, včera psala Lidussinka, že to taky nevypadá na :e): ale spíš na :spid: Ach jo holky.. :(

In reply to by MiškaT.

Jo, nám to bude asi ještě chvíli trvat než se přesuneme do těhulek. My chceme totiž těhulit spolu. A holky mě v tom asi nechcou nechat samotnou :s: . Je to od nich moc hezké, ale já bych jim to taky moc přála. Ach jo, asi se nedočkám toho, že ty budeš mít ještě pupík a mi teprve začne růst :? . Ale aspoň mi pak budete radit, co je v těhu normální a co ne. A co je dobré na různé problémky a tak.

Ahojda Andísku, popravdě řečeno, už ani nevím, co napsat. Prostě to zase nevyšlo, další měsíc v hajzlu, ach jo. Ale stejně nám nezbude nic jiného, než se s tím vyrovnat a jít dál. Ale je to úmorné, viď?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky si myslím, tampon vydrží ty 2 hoďky a jsou tam kousky sražené krve, takže si myslím, že to je všechno v pořádku a mám podlouhé době pořádnou ms. Aspoň se pořádně pročistím ať sliznice může pořádně narůst a miminkose tam hezky uhnízdit.

moc mě to mrzí :( Tak snad se už zadaří příště, už k tobě chodí moc často :spid: jedna zlá

In reply to by Andisek

zatím - vím, že bys taky ráda cítila na každém kroku záchod, měla 3x větší kozy a bylo Ti mdlo, ale aspoň teď můžeš dělat co chceš :-) Tak se drž :dance: a po dovolené šup na věc :|-|: :h:

Andísku to je mi mooooc líto, mrcha jedna, já na tebe tak myslela a věřila, že se zadařík. Ale jednou jo holka, jednou budeš patřit do spodní tabulky, věřím tomu a přeju to nám všem. :girl:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teď je řada na tobě, takže doufám, že se nebudeš řadit ke mně, ale hezky dolů do těhulek.

Ahoj Andisku, to je teda mrcha, že dorazila. Tak držím palečka, ať příští měsíc mají na skladě testíky s //. Pa a pěkný víkend

tak to mě moc mrzí :(. Ale příští měsíc už to musí klapnout ;) . hezky si užij víkend a pak s novou energií do :|-|: . :k:

In reply to by KackaTP

Kači, já to tak nějak čekala, ale znáš to, člověka to zamrzí. Ode dneška za 14 dní jdu naposledy do práce a pak 14 dní dovča, ale jedeme s přítelovýma rodičema, takže soukromí moc nebude :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky