svědí to co je to?

10.07.2009

Dobré ráno děvčata jsem 6 měsíců po porodu až do teď bylo vše v poho ale teď mě začly svědit genitálie nemám žádné otoky výtok nic jen to svědění. Teď dobýrám penicilin na angínu tak nevím jestli to není z toho zatím je mi trapné jít s tím k dr. nemáte s tím ňějaké skušenosti? Předem děkuji :ooo:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jsem si došla do lékárny dali mi coandibene krém je to prý levnější verze canesten krému. Tak to skusím a když to nezabere tak pošupajdim k dr. akorát sem se zapoměla zeptat jak je to se sexem a zda to přítel může dostat odemne nevíte to náhodou? tak zatím páá a všem moc děkuji :a:

In reply to by kačenkak

upřímně,Tě obdivuju,že máš vůbec myšlenky na sex.....Většinou je to svědění doprovázený takovým bílým hustým výtokem,takže bych sex asi vynechala a i tak chybí běžná mikroflora v pochvě-tudíž jsi náchylná k infekcím,takže jestli můžu radit na pár dní celibát až přestane svědění.

In reply to by kačenkak

Tak to sem špatně pochopila... :)
Nejsem odborník,ale myslím si ,že není co by od Tebe mohl dostat.Podle mě to infekce jako taková není,jen prostě přirozená reakce poševní sliznice na nedostatek ochranné mikroflory a narušenýho PH.Tak ať Ti co nejdřív zabere ten krém.Ahojky J.

to je z penicilinu, atb vybíjejí přirozenou floru v pochvě a ta je pak náchylná k různým infekcím, mykózám apod.. pokud Ti to nepřestane, zajdi na gyndu, umývej se intim. gelem a je dobré, se potírat bílým jogurtem s živými bakteriemi, někdy doporučují i zavést tampon namočený v jogurtu.

ahoj, to způsobují antibiotika. Je dobré se mejt gelem na intimní higienu. Pokud tě to nepřejde, tak budeš muset na gyndu aby ti dr. předepsala nějaké čípky....

Ahojky,je to po ATB, kdykoliv Dr. předepisuje Atb ,měl by se ženy zeptat jestli pak trpí svěděním nebo výtokama a zrovna k tomu něco napsat.Pokud se stydíš,nebo nechceš na gyn z jakýhokoliv důvodu-zajdi jen do lékárny-já to tak řešila několikrát a vždycky mi něco poradili a zabralo to-výplachy nebo gel do pochvy-nevzpomenu si na názvy-už sem nneměla ATB naštěstí přes rok...
Takže šupky do lékárny,vím jak je to děsně nepříjemný,a netrap se tím,je to naprosto běžnej problém,akorát se o tom tolik nemluví. ;) pa J.

Taky si myslím, že to budou kvasinky, určitě je to potom penicilínu. Raději si zajdi k doktorovi, něco Ti předepíše a uvídíš, že se Ti hned uleví. Tak papa a ještě evím proč by jsi se měla stydět.

In reply to by katulka

Ahojky no ana to asi stydlivost ani tak nebude ale spíš se mi nechce na gindu mam totiš moc milou a příjemnou doktorku i když sem se v těhu na něco ptala tak semnou jednala jak s tatarem a div se nedivila že to nevim nebo že sem si to někde nepřečetla no ale jinak jako doktor takže se mi od ní nechce no ale mamjít na kontrolu kobvoďačce tak se zeptám tam ta by mi taky mohla poradit ne?

In reply to by kačenkak

Tak se na tu doktorku vyprdni a jdi k jiný...Jinak se taky přikláním k mykóze. Působí na to zevně Canesten krém nebo přírodní léčba - průplachy močí. Pokud to máš rozšířený dovnitř, chce to jít k lékaři, aby Ti napsal vaginální tablety...Jinak jíst hodně mléčných výrobků a omezit sacharidy a hl. cukry...

s největší pravděpodobností to budou kvasinky...nemusí se u nich projevovat výtok....svědění je taky jejich projev, někdy se objeví i nepatrné prasklinky...k Dr si zajdi, ať na to jukne...a trapné ti to nemusí být vůbec ;) ....doporučí ti mast nebo něco, co tě od toho zbaví...není nad tu úlevu potom :s: ...papa Oli

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky