Ahoj nastávající maminky

09.07.2009

Ahojky nastávající maminky, jsem na začátku 4. měsíce a sháním někoho,kdo je třeba ve stejném měsíci,abych si měla s kým povídat, odstěhovala jsem se za přítelem a nikoho tu neznám a začínám se nudit...Tak když tak pište...
Je mi 23 a jsem těhule poprvé a je to pro mě naprosto úžasné...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já už jsem teda dneska v 16tt, vše v pořádku, je mi 24, tak by jsme si mohly pokecat a navzájem si sdělovat naše zážitky a předávat si informace.Jsem teda zdrav.sestra tak toho docela vím,ale né zase tak ůplně všechno :) Taky čekám první miminko.Tak se ozvi.Jana

In reply to by Brčule

v mém okolí nikoho neznám,a nemám s kým probírat co se v těhu může a co ne...a lékař mi skoro nic neřekl,a tak vše zjišťuji z knížek a internetu, žádnou kamarádku těhotnou nemám a tak je to celkem složité,nemáš skype? nebo icq?

:a: Ahoj maminko.Tak te vitam,ja jsem v 15tydnu,v pohode.Ja uz ale cekam 3 mimi! Dcera ma 12let a syn ma 3 roky,tak jsme si rekli,ze to dotretice rysknem a povedlo se nam to.Jsme rasi a deti se tesi.Manza chce holku a ja kluka,jsou pritulnejsi,ale uvidime,holku jsem mela cisarem a kluka normalni porod,v poho za 7 hodin byl venku.Je mi 30let a manzovi 31let,jsme z ostravy a jak ty? Napis mi klidne na skype Amalie 7777.Nebo tady.PA KAČKA

In reply to by OLIVIE

Tak jsem tě hledala na skypu a nic..nenašla jsem tě... tak píšu tady..ty joo,třetího prcka? to musí být paráda...to už víš co tě čeká, pro mě je vše úplně nové a trošku se toho i bojím...mám strach, že se něco stane, že něco nezvládnu, jak si to zvládala ty? poprvé?

Tak ja sem o kousek vepredu jsem v 21. tydnu a v rijnu budu mit 22 takze jsme na tom podobne a klidne si s tebou budu rada povidat protoze o mimcach moc nevim a rada si s nekym o takovych vecech pokecam :a:

In reply to by Penny

jsem ráda, že si mám s kým psát, jelikož toho taky moc nevím o těhotenství a miminkách...a už mi dělali první testy,krevní-tak čekám jak výjdou...
a co ty? kolik ti je? a co tatínek miminka?

In reply to by luucya

tak to doufam, ze ti dopadnou dobre me taky prvni ve 12 tydnu dopadli na vybornou a v 16 tydnu taky dobre ve 20 tydnu mi delali velky ultrazvuk a to bylo krasne :s: a zeprej je to kluk. Tatinek je nadseny jemu bude 24 a miluje deti takze kdyz nahodou nebudu neco vedet ja tak on mi urcite pomuze asi mel byt spis on tehotny rozumi jim vic nez ja :///:

In reply to by Penny

Tak jsem tě hledala na icq a ty nereaguješ...tak píšu tu...kdy si poprvé vzala přítele k ultrazvuku? nebo si ho nevzala? já přemýšlím, že za měsíc,až půjdu na kontrolu,že ho vezmu,aby věděl, jak to vypadá,jak se tam ten malej mrská,hihi..
Příteloj je 26 a děti má taky rád,tak doufám, že to vydrží, požádal mě totiž o ruku..hihi

In reply to by luucya

tak na ultrazvuku sem byla 3x jednou v 6 tydnu a to mi naordinovali tehotenstvi podruhe ve 12 tydnu to uz muj byl semnou a potom ve 20. tydnu a to taky byl semnou takze ho klidne vem, cucel totis na monitor jako pav :///:
jo takze se budes vdavat krasa :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky