Zdravím všechny...

09.07.2009

Hezký den všem těhulkám,
jsem tady nová, tak jsem se chvilku rozkoukávala jak to tady chodí - četla si vaše příspěvky, diskuze apod. Je fajn, že takový web existuje :one:
Čekám první miminko, tak je pro mě vše nové...
Před 2 týdny jsem absolvovala svůj první UZ a nyní jsem v 8+4. Podle mého dr. je vše OK, :h: tluče jak má a dostala jsem i první fotečku naší malinké "fazolky". Další UZ a poradnu mám 21.7., tak jsem zvědavá co bude nového, jak povyrostla a jestli je vše tak jak má a taky bych měla dostat těhotenský průkaz ;)
Od té doby - co jsem zjistila, že jsem těhotná trpím nevolnostmi (takže tak od půlky 4tt.), někdy je to lepší - jindy (hlavně brzy ráno) je to síla... ale už jsem se naučila to docela zvládat - někdy je to však boj a nevolnosti přicházejí bez varovaní po celý den. Docela mi pomáhá zázvor v tbl (Ginger) a homeopatika (Sepia officinalis 9ch) a taky pravidelně jíst po malých porcích - tak snad to nebude už horší...
Jinak jsem taky pěkně unavaná (mám pocit že non-stop), ale naštěstí pracuji z domova, tak si můžu jít odpočinout, když potřebuji :)
Bříško není vidět zatím skoro vůbec - jen ho tak tuším, ale večer se vždy celé nafoukne (ať jím co jím) a mám ho celé bolavé (ale jak si lehnu, tak je to dobrý)... jediné co mi zatím roste jsou prsa :)
Tak Vám všem zatím přeji pohodový den a brzy ahoj.... :a:

Ahoj těhulko,tak tě tady vítám :\x:
moc ti přeju jen samé dobré zprávy a pohodové těhotenství,hlavně nevolnosti atˇbrzy odejdou.Lea

Ahoj Wer-Unko :-) Taky gratuluji k těhotenství! Mě nebylo špatně na začátku vůbec a později vlastně taky ne. Asi jen 3x doposud mě v práci po ránu polilo horko a ležela jsem pár minut na gauči s nohama nahoru. Ale to byla asi otázka tlaku a navíc máme kancelář v suterénu. Tak přeji pěkné těhulkování a ať vše klape, pak vlož nějakou fotečku fazolky ;-)

Ahojky veliká gratulace k těhulkování ať ti pupíček pěkně roste a mimi ti dělá jen radost a pěkně kope :-) :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka