čelenkasmašličkou

07.07.2009

ahoj, prosím maminky holčiček o tip na eshop,kde je možné koupit ty kouzelné čelenky,např. s mašličkou....
některé jsou kouzelné a naší Klárce by jistě tuze slušely :s:
děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já ji koupila normálně v dětském obchodě za 50. Akorát nemáme mašličku ale korunku jak princezna. Abych ti řekla pravdu naše Karla v tom vypadá šíleně :s: :s: . když ji to dám na hlavu tak se všichni chechtáme. Snad vám bude slušet :s: víc. Ale já to pojala jako vyhozených 50 kaček. Hlavně, že jsme to museli mít :!k: . M.

ahoj, tyto čelenky jsou moc hezké. taky mám v plánu je Markétce koupit. Ale zatím jí bude teprve měsíc a tak vydržíme.

In reply to by Ifka123

včera jsme byli v poradně. Vážíme 4100g a míru nevim. Při narození měla 51cm...Dr. jí bude měřit až po 6ti nedělí-což je 20.7. jinak hlavičku máme malinkou. Když jí byl týden tak měla hlavičku 33 cm...teď se jí asi zvětšila, ale zatim je na čelenku brzy... :///:

In reply to by JaMiOn

ahoj, no Klárka v osmi týdnech měla 4180g a 55 cm (ale odečítám čtyři týdny, takže vlastně ve čtyřech týdnech) a obvod hlavičky 36, při narození měla hlavinku opravdu malinkou 32cm, ale to je jako Markétka,
já vím, že je brzy, ale culíky a sponky jsou ještě víc daleko, tak aby mi ta doba "utekla" rychleji :///:

In reply to by Ifka123

úplně tě chápu...tak snad nějakou seženeš a malé nebude vadit....Markétka nesnáší čepičky. Pokaždé když jí nasazuju čapku tak začne hystericky plakat. Přitom jí tak slušej...já určitě budu ujetá na kloboučky a čapky...maj jich tolik krásných....

In reply to by JaMiOn

jéééééé, Ty máš také takovou potížistku? mám pocit, že Klárka už ví, že mám čepici v ruce a ruku za zády........ ach jo.
a to tvrdě spí v kočárku a jak se hne a nááááhodou se ji čepička sesune těsně nad obočí, nepláče, ale přímo řve, že letím z domu ven, že se můžu přerazit s myšlenkou, že probíhá vražda neviňátka
a když ji sestřička v poradně měří obvod hlavičky, vždy ji na podložce něco významného zanechá, ............moč v tom lepším případě :s:

Já jsem koupila krásnou čelenku s kytičkou na mimibazaru ..... a zrovna včera jsem viděla asi 3 druhy čelenek s mašlí v H&M.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

fakt netusim - taky jsem po ni moc touzila, ale tady nikde jsem ji nesehnala..nakonec dovezla kamaradka z USA :-) ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka