Zanet se mi ,bohuzel,nevyhnul!!!!

09.07.2009

V pondeli jsem dobrala cipky a myslela,ze zanet jsem zezehnala.Bohuzel hned druhy den me zacalo bricho bolet znovu.Vcera jsem sla stejne na kontrolu,tak ted pro zmenu bastim antibiotika.V zari me chce objednat na imunologii,aby se zjistilo,jestli nahodou nemam nejaky problem,kdyz uz jsem o mimi podruhe prisla.Na genetiku je prej jeste brzy.

Ahojky přeju ať už je to konečně v cajku mě ale posílali na genetiku okamžitě po první revizi (odeberou ti a partnerovi krev) myslím, že je zbytečné s tím otálet, jinak je fajn, že tě posílají na imunologiii!!!!

In reply to by lena

No tak s tímhle mám taky svoje zkušenosti okamžitě jsem ho vyměnila a přešla k jinému ten první mi 8 měsíců léčil svědění, pálení neuvěřitelnou bolest clotrimazolem, šla jsem k jinému ten mi udělal krevní testy a zjistil chlamydie od té doby jsem měla pokoj, někteří Dr. jsou idioti a neměli by vůbec vykonávat svou praxi, jestli ti ale nebude chtít vyjít vstříc tak bych se nenechala je to tvoje zdraví.

Jezis, to je ale smula !!! :-( To me moc mrzi, Leni :r: Tak snad uz se brzy usmeje stesticko a budes nam hlasit jen same super zpravicky :one: Drzim vsechny palce, co mam!!! :k:

In reply to by lena

Jeeeejda, to je sakra dlouha doba...to uz je fakt na palici :-( a clovek pomalu prestava doufat, ze se nekdy zacne blyskat na lepsi casy :-( To je fakt nespravedlnost!!! Krucinal!
U me...mrcha probehla, sice divne, tri dny, pak dva dny nic, ted se zas mrska spustila..takze na etapy, ovulka probehla poprve tento cyklus, vypadalo to nadejne, i priznaky se mi zdaly jasne..ale bohuzel..ted zaciname nanovo, sesty mesic...a od soboty za tyden jedem na dovcu, tak jsem tu s devcaty akorat probirala, zda merit ci ne..a asi na to o dovce kaslu a budu doufat, ze se OVU stavi a vse probehne, jak ma a treba bude konecne uspech, kdyz to hodim za hlavu ;-)

In reply to by lena

Dekuji moc...to ja taky preji, abys byla uz v pohode a mohla se zase plne :|-|: a byl z toho vytouzeny :cc):
Ja uz i ted merim/nemerim..dle nalady...ale proste na to nejak dlabu...je mi to jedno...sice, ovu nepoznam, pokud probehne ci ne..ale budu mit lepsi pocit z toho, ze jsem to nechala bejt, jen na prirode a uzila si dovolenku bez nerviku :one:

To je pech Leni,pořád něco,když se to se..tak se to se.. :n: Tak hlavně at už ty antibiotika zaberou a at máš už klid. ;)

Ahojky Leni, to tvé tělo si teda nedá pokoj :( Přeji hlavně hodně zdravíčka a síly ať je vše brzy vpořádku. Život je fakt nespravedlivý, ale bohužel s tím my nic nezmůžem :( Tak doufám, že už bude vše OK ať se můžem tady radovat ze // a hlavně z prospívajícího těhu!!! ;) :a:

In reply to by Cometka

On dr.rikal,ze me treba pred tim vycevkovali a pak to muze delat neplechu.Protoze me to vlastne bolelo nejvic pri curani.Psala jsem si tady o radu gyndarce,ktera tu zodpovida dotazy online a ta mi napsala,ze vzhledem k mymu veku by pockala jen pul roku,pojistovny neco hradi jen do 39 let.Snad to cekani na vysledky nebude dlouhy.

NO upřímně si nemyslím, že je na genetiku brzo. Tím nic neztratíš, že by ti ji udělali. Tak snad to brzo přejde. Moc ti držím palečky.

beruš tak to mi je moc líto, ten osud je tak nespravedlivej že to snad ani nejní možný... :-( drž se beruš

In reply to by gejbi

snad se to vyleci.uz me nebavi se porad cpat nejakou chemii.jeste kdyz si na pribalovym prectes nezadouci ucinky....Nam stejne zacnou dovoleny,tak ze jsem jeste doma mi az tak neva.A jak je to s tebou?Co podnikate dal?

In reply to by lena

No jako já bych ti něco poradila,ale nevím zda jsi pro toto v Praze je prý doktorka která se věnuje čínské medicíně a pomůže ti vyčistit tělo od všeho možného pomocí homeopatik samozřejmě... mám známou která tam jezdila a naprosto spokojená... já tu chemii taky nenávidím proto se snažím do sebe moc prášky nervat... No u nás.. 30.6 jsem byla u dr na kloboučku a teď beru utrogestan-mám zvýšené dávkování tak zavádím 2-2-2 ještě do 12.7 a tak 15-17.7 čekám MS tak jsem zvědavá pokud teď dorazí tak už budu mít doporučenku do CARu a svěřím se do rukou odborníků... takže poslední šance aby to šlo tak nějak přirozeně....

In reply to by gejbi

kdyby byla bliz,mozna bych to vyzkousela....budu drzet pesti,at se to uz,do prdele,sakra,povede.Nebo to uz neni mozny.My to chceme.staraly by jsem se jak divi a ty socky rodi za rohlik...decka jim odebiraji,ale ono si delaji novy.Spravedlnost,aspon v tomto pripade,neexistuje...Vazne ti to moc preju!!! :k:

Leni tak to je mi líto :( doufám, že se té potvory zánětu zbavíš co nejdřív, aby jste se mohli začít zase snažit :one:

In reply to by lena

no záněty jsou většinou běh na dlouho trať.... ale snad brzy zaberou antibiotika a v září ti udělají nějaké testy a už to bude ok :one: musíme tomu věřit..... tohle je na jednoho človíčka moc :(

In reply to by lulubar

to mi jeste dr.rekl,ze jestli mezitim prijdu do jinyho stavu,tak ze se to muze podarit.A ja mu rekla,ze uz nic nebudu riskovat.Vcera jsem byla v poho,ale kdyz jsem pak potkala tu tehuly a to mela uz jedno mrne v kocarku....sice uz nebrecim,ale clovek musi porad premyslet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka