Křeče

08.07.2009

Ahoj holčinky.Musím si postěžovat.Už 4 dny po sobě mě v noci berou křeče do pravého lýtka aniž bych měla vidět křečovou žílu.Je to strašně bolestivé :r: a nepříjemné.Neznáte na to nějakou pomoc,babskou radu či mast???Přitažení palce k holeni moc nepomáhá. :n: Děkuji Izabela

Kliknutím vložíte smajlíky:

všem Vám moc děkuji za rady.Tak už mám doma Magnosolv.Za chvilku si ho půjdu rozpustit tak snad bude dobrý :a\|: píšou tu že mezi jídly tak jdu na to. :a:

In reply to by Izabelka

Zrovna včera jsem volala praktikovi,že i přes 2šumivý tablety Magnézka mě berou křeče do lýtek.Prý pokud mám zdravé ledviny,můžu si dát i 3tbl.denně a nebo přijít na krev.Je to lepší,ale stejně mě to občas chytne.Doporučil mi abych hodně pila.

Mně pomohlo hodně moc pít ;-) Měla jsem křeče vždycky, když jsem do sebe cpala málo tekutin :-)

Izabelko určitě si pořiď hořčík = magnézium. Já dneska byla na kontrole a Dr. mi předepsal magnoslov na tvrdnutí břicha a tabletky magnézia na ty křeče. Taky je někdy mám a jak říkáš ty je to hrozná bolest. Palec taky vždycky táhnu k holeni, ale pomůže to jen někdy. Ode dneška začnu s magnéskem a uvidíme, zda to pomůže. U mě je tada horší to břiško, pan Dr. mě chce za týden vidět znovu. Tak snad do té doby změkneme.

Na jakýkoli svalový křeče je nejlepší magnezium je to projev jeho nedostatku. Jez banány,pij magnezku a když to nepomůže tak si kup rozpustný magnezium v tabletkách.Určo to pomůže.Mě vždycky pomohlo i před těhu.

ten taky mám ale mě nepomáhal na nohu jen na tvrdnutí břícha..kdyby jsi chtěla,mám tady celou krabici :!k: :!k: :!k: to by bylo aby křeče neutekli :s: :s: :///:

In reply to by elimon

no už jsem tady.Byla jsem pro auto. :s: Na matrice jsme pořídili.Tak máme zaregistrovaného Alexe a Izabelu.No ty křeče jsou fakt hrozné pak mám lýtko jako kámen a nemůžu spát.

Ahojky, oni křeče a křečový žíly nemají nic společnýho. Já to měla taky a gynekolog mi napsal magnosolv - rozpustný magnezium a od té doby mám klid.

čus...kde se loudáš??,Jsem ti psala os a ty nic...hele na to snad nepomáhá nic...nesmíš se nohama moc protahovat..já to mívám na pravé holeni...jak jste dopadli včera na matrice?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka