Poslíčci

08.07.2009

Ahojky,jak na tom jste s poslíčkama?mě trápí skoro každy den,hlavne v noci,bolesti jak pri menses,tvrdne břisko a dneska v noci i křížový bolesti,za 5minutek je po všem ale se slzami v očích.Máte to taky některá?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já jsem teda poslíčky ještě neměla!! :j) Jak to tu čtu tak už pomaličku každá z nás zářijek je začíná prožívat!! :O Tak bojím, bojím až překvapí mě!

mě poslíčci přepadly v pondělí a bylo to tak nepříjemný a bolestivý,že jsem si myslela,že snad budu rodit :\\: bolelo mě bříško a tvrdlo a ta bolest vystřelovala i do zad..od pondělka to mám každý den sice v menší míře,ale je to .....Zítra jdu pro jistotu k doktorovi,protože neberu magnézko do ted jsem byla v pohodě tak abych měla jistotu,že malá je o.k...dnes mě tchyně řekla,že jí připadá,že mám bříško náko dole..tak uvidím co mi zítra řekne doktor..Jinak na ty poslíčci mi zabírá teplá sprcha bo vana...pak se mi uleví :one:

ahojky me taky zacli,je to neprijemne,mam i tlak na nohach,nejvic mi to bolelo vcera vecer,a dneska mi to taky chyta po chvilkach,jsem ve 36tt.

ahojky,mě ty potvory trápí cca týden,o víkendu jsme byli ještě na chaloupce,to ještě šlo,ale pak v noci to byl mazec,v utery jsem mazala na gyn.jestli se něco neděje a prý vše v poho...vím že bude hůř,ani mě magnesko nezabírá,beru uz 9 denne a vysledek žádný...hold se musíme držet,zatnout zuby a ty 2 měs.nějak přežít. :\/:

Ahojky,tak mě začli trápit poslíčci už pátý den,není to až tak moc silné,ale příjemné to teda moc není.Ani magnezko nějak extra nezabírá,ale ještě se to dá.Čekám že bude hůř. I když už toho moc nenaspím. Celou noc mě budí křeče nebo bolavé kyčle a záda a jak jsem celá nějaká napuchlá zalitá vodou do toho kope malý když ho tlačí bříško a pravidelně lítat na malou.Vůbec nevím jak to vydržím ještě 2měsíce.

In reply to by kivik

jo to já taky nevím jak to zvladnu,nu budem muset.Navic je moje princezna extra velká takze tlačí hodne dole,na wc beham v noci do dve hodiny a pokud víc piju tak co hodinu,jsem unavená a nevyspalá.

tak já už teda nevím. Mě bříško tvrdnout přestalo, malá je dost vysoko, poslíčky jsem ještě neměla, a přesto se mi začal krátit čípek. Jak je to možné, nechápu...

In reply to by fli

tak já čípek mam furt 0 ale jak je malá těžká je hodne dole,cítím ji az v třislech kdyz kope.Hlavičku má dole,obcas citim nožky na žebrech ale jinak spodek bolí jak čert,nejvíc šítí po prvnim porodu

In reply to by fli

Možný to je, ale jak to tady čtu, tak už máte každá poslíčky za sebou, tak to se mám na co těšit a určitě co nevidět dorazí i ke mě...to je jako s otokama, taky jsem psala, že ještě nic a večer jsem měla kotníčky slitý:)

In reply to by Ajkapol

tedy ani poslíčky, ani otoky, jen sem tam po námaze tvrdlo bříško, ale to už taky 14 dní nic... Poslíčky očekávám také co nevidět, ale zatím prostě ticho po pěšině... A za ty otoky jsem ráda, že nepřicházej, tak snad jsem to teď nezakřikla... :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

bojim bojim... :? ale horší než ty žlučníkové záchvaty co mám za sebou to snad nebude, tak bolestivý prý není ani porod... ://:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

v porodnici řekla, když mě posílala na chíru, že pokud to byl vážně žlučníkový záchvat, tak se porodu nemusím bát, prý to bude jen lepší... A byl, jak vyšitý, mi doktor gratuloval, že jsem ty bolesti skoro 8 hodin vydržela bez analgetik, z toho hodinu a půl vleže na pásech ve vodorovné poloze... Tak dám pak vědět, haha... :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já bych to tak moc nepřeháněla, moc tomu nevěřím, ale co jsem se bavila se ženskýma, které si prošly záchvatama, tak byx šly prý mnohem raději rodit než další záchvat, to mi řekly všechny...

In reply to by fli

vypadá to, že se máme na co těšit:) :s: já už to tvrdnutí ani nepoznám...kolikrát myslím, že tvrdneme a to se tam malá jen otáčí:)a ono jí je už taky plné bříško:)tak otoky nemám zatím tak strašný, maličko kotníky, to se dá přežít, až začne i obličej, tak bude hůř:)

In reply to by Ajkapol

moje mamka např. neotekla vůbec, ani na prstech ne... tak třeba neotečeš v obličeji... já doufám, že taky nebudu otýkat... a ty poslíčky klidně posílat nikdo nemusí, obejdu se bez nich taky, a nebude mě to ani moc mrzet... :00: Ale bez nich to asi nejde, nebo joo?

In reply to by fli

to jsem zvědavá na ty opravdické porodní bolesti....to se pak už asi na porod těšit přestanu.....a myslím, že hned po prvním poslíčkovi:)ale co, to k tomu patří:)

In reply to by fli

já bych je ani nezavírala:)...už se hrozně těším na konec srpna-začátek září, až si tu moji prdelku pochovám, oňuchňám a opusinkuju :h: :h: :girl:

In reply to by Ajkapol

zavřít jen poslíčky, a pak v termínku hezky rovnou porod, nevyvolávaný, přirozený, nejlépe na den přesně, aby to bylo jasné, že se má jet do porodnice rodit... to by bylo skvělé... :c:

In reply to by fli

tak to je pravda, já bych teda ještě radši než na termín, ten 38.týden, to si myslím, že by bylo úplně ideální:)ale ona si to Nelinka zařídí podle sebe a můžu si to naplánovat jak chci:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka