Cukr

08.07.2009

Tak jsem to nevydržela a zavolala dr.na výsledky.Prej jsou negativní :\x: já mám takovou radost protože nevm co by jsme papali. :qu: :hu: Izabela

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Izabelko, tak cukr mám negativní - jsem moc ráda, neboť si opravdu nedokážu představit léto bez cukrů :qu: Jinak jak jsem ti tady myslím včera nebo předevčírem popisovala, že to naše sluníčko mám od samého počátku těhu hlavičkou dole, tak při dnešním vaginálním utz. se pan dr. divil, neboť se naše sluníčko otočilo po 26tt. nožkama dolů, takže jsem už na tom jako ty. No tak budeme obě netrpělivě čekat až se ta naše sluníčka zase otočí zpět :) Jinak bříško máme už ok, přášky začaly pomáhat, tak snad to bude i nadále ok. Čípek se taky dal do stavu jak by měl být, takže jsme v pořádku. Akorát teda to pohlaví jsme nezjistili, když se to naše sluníčko otočilo nožkami dolů. Asi si budu muset počkat do porodu :s:

In reply to by Lenča 87

Tak bomba že jste neg. :one: To jsi mě překvapila že jste se otočili.Tak to máš v bříšku pěkného divocha nebo divošku. :\x:Ale hlavní je že je jinak vš v pořádku. Já beru Magnosolv na křeče do lýtka a to mi zabírá.Myslela jsem že když ho beru tak mi ani nezačne tvrdnout bříško ale pěkně jsem se spletla :n: .Dneska v noci jsem byla skoro pořád vzhůru.Nejen že ta naše noční Beluška zase řádila ale začalo mi tvrdnout bříško a nakonec z toho byli pěkné křeče.Kdybych byla prvorodička tak bych se nechala odvézt :? .Tak jsem zvědavá na to co bude o víkendu.Jestli budou zase ty křeče tak hned v pondělí poletím k doktorovi na prohlídku. :a:

ahoj Izo,taky mám negativní křivku,jsem za to ráda.Teprve mi začlo chutnat sladký,tak by mě mrzelo mít cukrovku.

Ahojky Izabelko, tak to je super. Já byla na cukru dneska, tak jsem taky zvědavá jak dopadneme. Doufám, že dobře, neboť kdo by mohl v létě odolat cukru :s:

Izabelko,mám moc radost z tvých negativních výsledků :one: . Já byla pro výsledky minulý čtvrtek a taky negativní-takže můžeme s klidem papkat všechno ;)

In reply to by xpetka

tak to je super viď.Já nevím co bych papkala jsem opravdu živená jen ze sladkého a ovoce se zeleninou.Také je to na mě pěkně vidět.V pátek budu rovných 28tt tak se vyfotím a vložím novou fotečku.Jinak mám nahoře 10kg a cítím se tak na 40tt :s: pa pa Izabelka

In reply to by Izabelka

Ahojky Izabelko ... je nám celkem dobře :dance: ... zařizujeme malému pokojíček a včera jsme si jeli pro kočáreeek :\x: ...takže už ho mám taky doma :c: . Zatím ho ale dám k rodičům ;) .
V pátek jdu konečně na kontrolu po měsíci - připadá mi, že jsem malého dlouuuho neviděla a už se nemůžu dočkat :) :h: .
Co je u tebe nového? užíváš si těhulkování? Četla jsem, že míváš v noci křeče v lýtku - je to hodně nepříjemny a bolestivy :( ... já to mívám taky a pokud si nevezmu na noc magnesko, tak trpím ještě víc.
Snad nás to brzy přejde.
Měj se moc krásně :a: a Domíšek posílá pusenku Izabelce v bříšku :c:

In reply to by Lenousekk

za pusinku a oplácíme Domíčkovi.Tak to je fajn že už máš kočárek.Mi budeme malovat ložnici 18.7. a hned postavíme postýlku a přebalovák.Ty křeče jsou opravdu hrozný, šílená bolest. :r: Já jdu na prohlídku 14.7.také po měsíci a nemůžu se dočkat,hlavně až mě objedná na UZ ve 30tt.Malou jsem viděla naposled ve 21tt je to tak síleně dlouho.Ještě že je to taková divoška a pořád sebou mele že vím že je v pořádku.Hlavně mě zajímá jak leží protože byla koncem pánevním dolů.Teď mi dává největší rány dole v pánvi tak doufám že to jsou ručičky a je hlavičkou dole.Už se nám to pomalu ale jistě blíží co?Ještě že nám to počasí přeje a nejsou takové vedra.Tak se zatím opatrujte a dejte vědět po UZ ve 30tt jak jste na tom.Pa pa Iza a Bela

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka