Dilema s kočárkem

08.07.2009

Holky,mám dilema.Už už jsem byla rozhodnutá jaký kočárek koupíme a dneska je vše úplně jinak.Líbil se mi kočárek coletto austin 3,tak jsem se ho pokoušela sehnat.Na netu ho vidim všude,ale sehnat ho v nějákém krámu,abych ho viděla to je snad nadlidskej výkon.Tak jsem zaúkolovala přítele a ten se dovolal do jednoho obchodu,kde mu ho pán hrozně rozmlouval.Že je prý hodně poruchový,je to čína a s náhradními díly je to taky špatné.A,že když se někdo na ten coletto přijde podívat a on mu dá k porovnání ten 3 cross,tak si všichni odvezou ten cross.Je to český výrobek a má levné a snadno dostupné náhradní díly.Tak nevim.Jakou máte zkušenost s těmi 3 cross??? :a:

Ahoj holky. Taky jsem se rozhodovala mezi colettem ale je pravda, že mě moc na živo nepřesvědčil, přestože jsem byla rozhodnutá na 100% že ho chci. Tak mi to pak pořád vrtalo hlavou a prohlížela jsem si ho na netu, a objevila jsem kočár bexa b3 varianta s10. Je to odrůda V cross a vypadá fakt dost luxusně oproti colettu na 200% a stojí stejně 7400,-. tak se na něj jukni, třeba tě taky přesvědčí!!!?

Ahojky Hanka,
tak ja mam doma Auston Coletto V zelené barve 3. kolovy a jsem s nim moc spokojena.Koupila jsem si troj kombinaci za 640 eur.Je lehky,lehko se preskladava autosedačka,korbička a taky sportiak ten sa da otočit na obe strany.Kolečka jsou nafukovaci,prední kolečko se da nastavit aby se neotačelo.Sitka ve spodu kočarku je dosteče velka.Take korbička je dost velka čekám mimi v zari tak aby sme se tam na zimu vešli je to supr.Zaleží na tebe co si vyberes.pa

ahoj, já tedy žádnou zkušenost s ani jedním kočárkem nemám. Ale chtěla bych řict jen to, aby ses podívala i do jiného krámu a zeptala se na názor. Nebo na netu sehnala články ohledně tohoto kočárku (co jsi původně chtěla). Pán v krámě také může kecat. Třeba má z toho druhého kočárku větší provize a tak ho chce jednoduše prodat. Záleží jaké maj obchodníci s dodavateli smlouvu. Takže ještě bych hledala dál krám-ve kterém tento kočár maj. Máš ještě dost času...

In reply to by JaMiOn

Řekla bych,že tenhle pán byl docela seriózní.My jsme z Příbrami a ten obchod je v Chrudimi.Takže tam on asi s tim,že přijedeme moc nepočítá.A ani jsme mu neřekli,že teda přijedeme.Říkal,že nám to samozřejmě nechce rozmlouvat,že je to naše věc,ale,že by doporučoval spíš ten cross.Cenově se od sebe zas moc neliší.No uvidim.Jeden kočárek a kolik máme starostí. :s: :a:

In reply to by HankaS

ahoj Hani, tak já zatím zkušenosti nemám, ale mám vybraný V-cross za 9000,- je to asi to samé co ten tvůj 3cross , co jsem se dívala na netu.. ten první jsem ani nikde neviděla... já mám zase problém si vybrat podvozek ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka