Dovolená v Chorvatsku

08.07.2009

Ahojte všichni, tak jsme se včera s manžou dohodli, že letos pojedeme naposledy na dovču. Vybrali jsme si Chorvatsko a jedeme tuto neděli na 10 dní a pak do Luhačovic. Dneska jdu ještě na kontrolu, tak snad bude všechno v pořádku. Tak letos pojedeme poprvé ve třech. Už se strašně moc těším. Jen tu cestu vydržet, a bude to v pohodě.Tak zatím pa

AHoj Leni, tak to ti můžu jen závidět...my měli jet taky na dovču, ale doktor mi to nedoporučil....takže to radši riskovat nebudu a počkám si, až bude mimísek na světě:). Tak si tu dovču užijte a hlavně na sebe dávej pozor! Pak nám sem napiš zážitečky, ať máme co hltat :ww: :k: :k: :k:

ahoj,tak ne ze bych ti dovcu neprala,ale chci se zeptat ty se nebojis takhle do ciziny kdyz je skoro po celim svete rozlezla ta hnusna praseci chripka,ze nakazis sebe i mimco????

Ahoj Leňulko :) .... tak žádné cvičení, ale Chorvatsko jooo :dance: :qu: ... tak to je super. Hlavně se tam opatruj a v pořádku se vrať. Já tento týden mám nabitý, tak se uvidíme asi až po Tvé dovolené.
Tak si to tam krásně užij a na kontrole ať to dopadne taky na jedničku.
papa :a:

je to je smutne ze letos pojedete naposedy na dovcu :( to ja uz se tesim az budeme jezdit s rodinou :dance:
kazdopadne si to uzijte :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka