Deska k monitoru dechu

08.07.2009

Ahojky, před časem jsem viděla, že tu proběhla diskuze k desce k monitoru dechu, že prý má určitou (2 roky) "životnost"...nevíte, co je na tom pravdy? Já jsem monitor kupovala od paní, měl ještě rok záruku. Malému je 9. měsíců, ještě ho pro sichr zapínám, občas teda zapípá, ale beztak je to tím, že tak strašně v postýlce v noci cestuje :00: V prosinci se nám narodí druhé mimi, tak přemýšlím, jestli tu desku koupit novou..děkuji za info.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Že má životnost 2 roky je napsáno přímo v instrukcích od výrobce, které jsou přiložené u monitoru. Taky mě to dost zarazilo.

Zdá se mi divné aby měla ta deska životnost jen 2 roky. Já ji mám půjčenou z porodnice a nechce se mi veřit, že by ji půjčovali, kdyby to tak bylo. :a:

Ahojky, tak já sama jsem zatím těhula a osobně nemám zkušenost s monitorem, ale když se prodává nový, tak má záruku 4 roky a né 2, tak se mi to zdá nelogické, mám kamarádky, co si monitory půjčují mezi sebou a vždy jim fungovaly a když se něco dělo, tak monitor nezklamal. Prodejce také upozorňuje na to, že neručí za monitor z druhé ruky, i když je stále v záruce, ale řekla bych, že se tím tak trošku jistí, ale na druhou stranu v porodnicích ten monitor také koluje, tak bych to nějak moc neřešila, také mám půjčený a věřím, že bude vše v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky