Kdy jste posadily mimi v kočárku?

04.07.2009

Bylo to tu milionkrát, přesto se zeptám, můžu jí posadit do kočárku, když se sice ještě nezvedne do sedu sama, ale když jí přitáhnu za ruce, tak sedí? Jak to teda je?

Kliknutím vložíte smajlíky:

a asi od 8. má kočárek sklopený napůl. Rukojeť máme stále jako u hlubokého, ale ta deska pod zády je buď napůl, ani rovně, ani svisle, tak mimi spí, anebo svisle, to když nespí. Dosáhne takhle všude po kočárku, ikdyž je připoutaná.

Ahoj, tak já teda malou, které je 9 měsíců do kočárku zatím neposazuji, a to i když už si doma sama sedá, protože se v sedu ještě moc dlouho neudrží a rehabilitační sestra i neuroložka mi řekly, že pokud nebude sama pěkně sedět, tak se posazovat teda rozhodně nemá a že až bude sedět stabilně, tak to mám nejdřív zkusit třeba na půl hoďky....já ji vždy dám na břicho a kouká z kočárku, teď mi tam začala klekat a stoupat, tak jsem pořídila šráky a je spokojená, že vidí ven. Já bych teda rozhodně nic neuspěchávala.....,ale je to každého věc....mě osobně se teda zatím vždy vyplatily rady odborníků :a:

Ahojky, tak my máme peg perego gt sporták už vytáhlej od 5ti měsíců,a synovi bylo v úterý 8měsíců, nejprve v něm ležel, ale jak už se dítě přitahuje do sedu,... tak může být v pololehu, a jak si sám sedneme nebo když ho posadíš a sedí, tak můžeš ho na chvilku dát do sedu. je pravda, že se říká, že by měl e dávat do sedu až si sám sedne, ale syn už od 7mi měsíců lozí cca 2týdny sám si stoupá a stojí i 5minut vkuse,.. ale z lehu si ještě nesedne sám. už několikrát, když byl na kolinkách to trošku zkusil, ale jen tak na půl, úplně do sedu se nedostal, už jsem mu to zkoušela několikrát ukazovat a pomoct mu, ale on ne. když bude chtít sedne si, ale když už vydrží sedět, tak proč ne. ale hlavně ho tak nenechávej dlouho. já malého do sedu nedávám, jen doma, dkyž jsem u pc, nebo jíme,.... ale v kočárku ne, je v pololehu, neb se i říká, a mám to potvrzeno od hodně lidiček, že si dítko na to sezení zvykne a pak jak ho v kočárku položíš, tak ti bude brečet, a nebude tam chtět být, tak já čekám, dokud se bu v pololehu líbí, tak ho tak nechám, ale tak za měsíc se chystáme do zoo, tak toho do sedu už dám.

Ahojky tak já už mám asi pět dní vytáhlej sporťák,ale Amálka sama sedí sice se sama neposadí,ale vydrží sedět bez opěry....Bylo jí půl roku...

Když sedí sama bez držení tak ji klíďo dej sednout...Já kdybych čekala až všecko udělá sama tak jenom leží a brečí :s: :s: ...Jo slyšela jsem názor že pokud si dítě samo nesedne tak ho neposadzovat ale můj brách si sám nesedl do 11 měsíců to by musel skoro rok jenom ležet..Ptala jsem se svojí dr. a říkala když sama hačá tak od 6 měsíců :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky