Od kdy se snažily Vaše dětičky zvedat do sedu?

07.07.2009

Ahoj holky,
mám ještě jeden důležitej dotaz. Našemu malýmu jsou 3,5 měsíce, ještě pořád moc nepase koníky, ale za to, se pořád zvedá do sedu. :00: Chovat normálně se už vůbec nechce, musím ho držet zádičkama k sobě, aby všude viděl a když si ho i takhle opřu, když sedím, tak se pořád zvedá do sedu. Vím, že je to ještě brzy, ale nedá si říct, když ho opřu zpátky, tak začne děsně řvát. :r: Zvedá se né jenom hlavičkou, ale celým trupem. Dělají nebo dělaly to Vaši mimísci? Jak jste to řešily? Nevím, co s ním dělat... :O

Kliknutím vložíte smajlíky:

naší Angeličce budou 4 měsíce, také by pořád seděla, ale je to moc brzy na páteř
za ručičky se už vytáhne do sedu sama
když si jí položím v sedu na klín, tak se mi posadí.....
no jo holt chtějí vidět na svět, no :-)
je to normálka, ale nenechej dlouho sedět
papa Lisa

no tak to si pamatuju, že malej to dělal taky a snad už od 2měsíce nesnes, když jsem ho nosila jako miminko :s: Raději jsem ho vždycky opírala, ale řev byl taky.

ahoj, nám je taky 3,5 měsíce a v tom sedu, tzv. vyvýšené klubíčko zády ke mně je už minimálně měsíc. vůbec jinou polohu nechce, protože chce všechno pozorovat. Taky není vůbec opřený o mě ale jako by sedí. Nicméně do sedu se ještě nezvedá a je na to hooodně brzy, takže si myslím, že tohle je úplně normální a se sedem to nemá nic moc společného. Poslední dobou ho to na bříšku taky moc nebaví. Ještě tak před měsícem krásně pásl a teď se vzteká a vydrží tak 5 minut.

ahoj nam jsou 4 mes.a tohle same dela mala uz asi 1,5mes.vubec nechce lezet,chce sedet a na vsechno a vsechny videt,kdyz pritahuji za rucicky tak se mi zvedne na nozicky,a sama porad zveda hlavicku i s trupem do predu jako by se chtela sama posadit,take nevim co s tim mam delat......mala je hrozne hyperaktivni :girl: :girl: :girl:

--------------------------------------------
Anička+Kristýnka
http://www.prckoviste.cz/kristinka

nam bude 15. 4mesice a do sedu se snazi dostat urcite tak uz mesic.kdyz ji mam v polosedu zadickama k sobe na brise tak se mi chytne malicku a sup je nahore v sedu,zrovna vcera ,to se zvedla aniz by se zaprela o my ruce.taky ji nechci moc nechavat,ale nic nenadelam,a kdyz ji chovam tak se uplne skrouiti do klubicka a porad i v lehu pritahuje nozicky.ale urcite mimi nenechavat v sedu.ja ji necham par sekund a zas polozim,jenze ona se zas zveda a zveda...tak musim zmenit polohu.lucka&larinka

Injak, nam 1.byli 4 mesice a delame to uz delsi dobu taky. jen mu podam prstik a hned sedi, nenecham ho ale. jen par vterin. kdyz ho vracim, zapira se a zase do sedu. konzultovala jsem to s dr. , nesmi se hlavne podkladat polstari a tak. kdyz ho pritahnes a pritahuje se sam, tak to nevadi. ale musi chtit sam.

Moje malá má 4,5měsíců a zvedá se už z lehu i v kočárku a všude.Pořád se cpe do sedu,ale že by se začala přetáčet na břicho to ne.Jenom na bok.

janka.82

Ahoj Ivčo. Malej se zvedal taky hodně brzy. Už na 5 měsích jsem mu trochu pomáhala a na půl roce seděl naprosto sám. Ale sám (bez pomoci) si sedá až teď v 9 měsících

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo holka, to je další věc. My na rehábku chodíme, ale doma se moc nepřetrhneme...začal pást trochu sám, tak jsem ho nechala, ale není to ještě 100%.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, jojo...když leží, tak nemá šanci, ale taky si někdy vynucuje pochovat a pak to vždycky začne, nebo hnedka jak ho dokrmím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka