minitor dechu

06.07.2009

ahojky.... chtela jsem se zeptat jestli mate nektera zkusenosti s monitorem dechu pro miminka a jaky by jste mi mohli doporucit... predem mockrat diky. mili

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky my máme Nanny a jsem naprosto spokojená.Malej má svůj pokojík takže spím naprosto klidně i vedle v pokoji.Je to opravdu super věc a určitě to není zbytečnost!!! :jawdrop:

Tak já si pujčila z porodnice Babysense na pul roku za 900 kč.Musela sem ho mit,byla jsem zvykla z porodnice.Doma jsme ho dali pod matračku a sem tam to nějak zapisklo.Tak jsem se vystrašila,že jsem si rekla,že tohle nechci.Nebudu porád sledovat nějaké světylko.Uplně bych z toho zblbla.Stejně sem malyho měla z postylkou u sebe a v noci ho sledovala,jen co se pohnul.Tak jsem se vzbudila.I kdybych měla zapnuty monitor,stejně bych neusla.Tak jsem ho dali do skrině a byl klid.Maly sem tam spal s námi uprostred a já měla pocit klidu,že ho mám nablizku.A někdy v postylce.A jestli budu mit druhé ditě tak monitor dechu už nikdy nechci.Zbytečnost. :a: :a:

In reply to by Refelli

a když nedej bože u tvýho dítěte dojde k SIDS? myslim si že to tě bohužel v noci nevzbudí :( ale já jsem moc velkej strašpitel a obdivuju maminy co jsou bez monitoru a jsou klidný,fakt! já bych se asi nevyspala :( a nám zezačátku taky pískal, protože ta matrace je silná a dítě lehký, ale za pár tejdnů už žádnej falešnej poplach. ale já se taky bojim kvůli tomu že malej odnarození příšerně blinkal a dusil ve dve i v noci, dneska ještě občas taky a tim jsem si asi vypěstovala ten strach z možnýho udušení.

In reply to by Pupidup

mi monitor zabudovali do postylky az malemu byli 2 měsíce mi si na nej driv nevzpomeli :-D ale jsem ráda zeho mám pro všechny případy je to lepší človek se klidněji vyspi mám matraci o síle 9cm a nehvízdal ani jednou falešně nebo že yb se něco opravdu dělo. Spíš tim monitorem budim celej barak v 7-8 ráno když vemu maleho a zapomenu ho vypnout

já mam klasiku nanny, dokonce použitej a funguje a jsem za něj moc ráda, nechápu maminky kterym to přijde jako zbytečnost, ale zas na druhou stranu je to závislost :) bez monitoru ani ránu :s: tak to zas třeba nechápou ostatní :s:

Ahojky, už skoro 5 měsíců používáme Nanny, myslím, že to vyrábí Jablotron. 100% spokojenost, máme ho pod matrací z kokosu a funguje prima.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka