minianketka-sourozenci narozeny ve stejny mesic po X-letech

06.07.2009

Ahojky holciny...tak me tak napadlo udelat tuto malou minianketku,mozna uz to tady bylo.... ://:
Kolik z vas ma deticky narozene ve stejnem mesici po nekolika letech? ;)

Tak u nas je to tak: Kubíček 15.1.2004
Míšánek 19.1.2009

Tak piste-piste,jsem zenska zvedava. ://: :00: :s: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já mám miminka narozená v únoru a březnu, ale můj manžel je narozený 2.8. 1975 a jeho bratr 2.8. 1976. To se to tchýni povedlo co?

tak my máme
Šimonka :cc): narozenýho 8.3.2007 a
Matouška :cc): narozenýho 25.3.2009.
Takže kjukánkové jsou od sebe dva roky a kousek ;) a je to strašně fajn :h:

In reply to by Kajula

Tak to ti verim,ze je to super,ze jsou takto po sobe. :one: Ja jsem take rada,ze kluci jsou po peti letech a ctyrech dnech.Vzdy jsem si totiz prala mit deti po peti letech a vyplnilo se mi to. :one: :\x: :qu: Jeste bych chtela casem jedno mimi,tak do tech 38let,takze jeste mam 9let casek. :s:

In reply to by Terka1980

já bych taky chtěla ještě jedno mimi, vždycky jsem chtěla mít tři dětičky, tak snad se mi to taky splní. Ale já bych to třetí mrně chtěla klidně zase takhle po dvou letech....ale to bych za to musela manžovi něco slíbit.... :s: :s: ....ten chce totiž až za dýl. Jenže já bych pak asi zlenivěla a už by se mi do toho nechtělo :00:
Jak se jmenujou tvoji kloučkové. Na tý fotce jsou supr - přesně jako bráchové, který k sobě patří a mají se rádi :h:

In reply to by Kajula

Jakub (5,5roku)...Michal (5,5mesice)....muj partner,zatim o mimi slyset ani nechce,ale sam totiz rikal,ze mu mam dat cas. ://: Unas je to totiz slozitejsi...pritel ma z byvaleho manzelstvi dceru (8let),ja mam z predchoziho vztahu Jakuba,no a ted mame spolecneho Misanka,takze se mu nedivim,ze potrebuje cas na to nez zacne mit chut na dalsi mimi...myslim si,ze tech 9let je dost casu pro nej... :s: ://: ...A muzu se optat kolik ti je let???

In reply to by Terka1980

NO můj manža o třetím dítku taky nechce ani slyšet....nejspíš si ho budu muset vyplakat :r: :s: a nebo že by nehoda??? :s: :s: Ale vždycky když s tím otravuju, tak řekne, že třeba za dýl jo, ale ne za dva roky, jako máme kluky.....Ti chlapi....poserové :s:
Mně je 26 - teda v říjnu mi bude 27.
A odkud jste? My jsme ze západních čech - severní plzeňsko...

In reply to by Kajula

Tak u nas je to to same...take kdyz o tom mluvim,tak me pokazde rekne,ze ted neee,ale mozna za dyl...|Take uz jsem si parkrat rekla,ze by se stala nehoda??? :s: ://: Jsou to pekni poserove,to mas pravdu. :one: Me bude v zari 29let.Puvodne pochazim z Plzne,ale nyni ziji v Kladrubech u Stribra.A odkud jsi primo ty???

In reply to by Terka1980

v Plasích je leteckej den každej rok....tam je vůbec pořád dost akcí v těch Plasích.
NO my jsme taková pidi vesnička - skoro na konci světa :s: , ale je to tu hezký :one:
A co že jsi se teď odstěhovala do Kladrub?

In reply to by Kajula

no uz tady budu tretim rokem,sla jsem sem za pritelem,ten je vpuvodne ze Stribra,ale tady v tom byte bydlel s byvalkou,tak jsme ji pak jen po rozvodu vyplatili a zustali jsme tady,ale casem bychom si chteli postavit baracek. :)

Ahoj, já mám první dceru narozenou 17. 9., potom syna 27. 9. a nakonec naše princezna nejmladší měla termín porodu 7. 9. - ale nakonec se narodila už v srpnu, takže porušila tradici... ale kdyby tam vydržela do toho sedmého, tak by to bylo super datum... všechny sedmičky v měsíci... ;) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...tak to jsi take plodna jeden den v roce,tak jako ja,jak me to rikali moje mamka a teta. :s: Ja jsem plodna vzdy ke konci dubna...ja potratila pred Misankem,bylo to zamlkle tehu,nastesti to ze me odeslo hodne silnym krvacenim,takze jsem nemusela do nemocnice na cisteni.No to jsem musela otehotnet nekdy v breznu a v polovine dubna se to stalo,takze po tom potratu me dr.rekl,ze aspon 2mesice to mame vydrzet a pak se znovu pokouset,ale za 14dni po tom co se to stalo na nas prisla takova ta slaba chvilka,kdyz jsme nemeli Kubicka doma,no a bylo zadelano na Misanka,no a to bylo ke konci dubna. ://: TP jsem mela 20.1.09 a 23.1.09,malej se nakonec narodil planovanym cisarem 19.1.09(byl KP a na normalni porod uz byl velky...PM 4120g/53cm) :00: ,chteli ho vyndat az toho 20.1.09,ale v den nastupu 19.1.09 se zacalo vse tak rychle rozbihat,ze museli jeste v ten den.Jinak pred peti lety pri Kubickovi jsem mela TP 20.1.04 a 22.1.04,ale malemu se zachtelo ven uz 15.1.04.(PM 3250g/50cm).. :qu: :one: :a:

Ahojky, moje dvě starší holčiny jsou takhle narozené : Michaela 9.8.1992, Aneta 17.8.1995, termín jsem měla skoro nastejno, u první 11.8. a u druhé 12.8.

Moje nejlepší kamarádka je 26.12.1987 její sestra je 26.12.1989 a ještě ke všemu jsou narozený ve stejnou hodinu :s: a její syn je 24.12. 2005

U mě taky trošku jinak. A sice moje mami je narozená 15.5.1952 její sestra o tři roky později, také 15.5. a mě se 15.5.2009 narodil můj milovaný Simonek, moje první miminko. :c: :!k:

my na sourozenci začnem pracovat za rok, ale můj manžel se švagrem - mezi nimi je rozdíl 6let a jeden den :-) stejný termín celozávodní dovolené se nezapře. (23. a 24. března)

Ahojky,
první dítě mám 16.7.2006 a druhé se má narodit 3.8.2009, ale mám takové tušení, že se narodí dříve. Takže já ještě uvidím, jestli se nám to povedlo také na ten samý měsíc.

ahojky trosku jinak ale:
moje sestra ma dve deti s terminem porodu v polovine zari - obe narozene v zari 5 let po sobe a ja cekam mimi v polovine zari :-)

In reply to by Danzy

Tak to budete rodinka zarijaktek,co? :///: ;) Ja jsem take zarijova(7.9.)...Jinak s temi detickami je to u nas v rodine z moji strany takto:brachovo malej je 19.2.2006,bratrancovo malej je 19.9.2008 a nas Míšánek je 19.1.2009...no a jedinej nas Kubíček je 15-tyho... :00: :a:

In reply to by Terka1980

:one: uz jsem zvedava na muj termin :||): (teda spis den D termin mame ze :dance: )

ja jsem v nasi rodine velky exot, protoze to bude chlapecek :cc): u nas je to proste sama princezna :girl: :girl: :girl: :girl: ze vsech stran

In reply to by Danzy

A proc by jsi mela byt exot???Ja si vzdy prvni mimco prala chlapecka a mam ho...ale s jeho otcem jsme se rozesli,kdyz jsem byla ve druhem mesici tehu...ale meho nynejsiho partnera malej bere jako sveho tatinka a naopak...no a kdyz jsem otehotnela,tak jsem si i vice prala opet chlapecka,jelikoz uz muj partner ma z byvaleho manzelstvi holcicku(8let),takze i vice take chtel chlapecka a Kubicek si vice pral brasku,a i toho meho dcera chtela vice brasku,protoze ma rocni sestricku vsem ctyrem se nam to splnilo...No a ted kdyz uz mam ty dva vysnene chlapecky,tak si preji jeste jednou mit tu holcicku...tu svoji holcicku...chtela bych otehotnet jeste do tech 38let,tak uvidime jak to v budoucnu bude. ://: :00: :s: :a:

In reply to by Terka1980

exot, myslim jako vyjimka :P
to mate paradni a treba jeste sestricku poridite :||):
ja bych taky rada vic drobecku , ale budem si muset pohnout :s:

tak snad to bude v budoucnu jen a jen dobre :\x: :qu: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka