Štěňátka

03.07.2009

Můj milý deníčku!
Tak jsem zjistila, že můj pes bude mít štěňátka:o)
Mám 4 a půl letou labradorku a štěňátka jsem plánovala dlouho, ale většinu jsem to pořád odkládala. Tentokrát jsem řekla, že buď teď nebo nikdy. Tak jsme vybírali ženicha a nakonec zvítězil černý statný labrador Rek. Chvilku se honili po zahradě a ona házela nevšímáka (jako správná ženská) a pak nakonec podlehla. Ale chudák Rek se neuměl trefit a tak po dlouhém čekání mu vždycky utekla. Už jsme to pomalu vzdávali a říkali jsme ještě jeden pokus a když šlo na věc, tak jsem přiskočila a jí jsem držela, aby zase neutekla :o))a jupííí trefil se. Dokonce to vypadalo, že se jim to oběma líbí. Pak ale dlouho nic nebylo vidět a tak jsme si mysleli, že se to nepovedlo. Až teď asi týden pořád jenom leží ani voda jí neláká (je hotový vodník) a cecíky má teda pořádné skoro jako já :o)
Štěňátka by měla mýt ke konci července. Je to celkem srandovní, obě ležíme a funíme, obě jsme líné jak vešky a obě by jsme pořád jenom jedly :o)
Akorát ta potvůrka večer pěkně chrápe, což doufám já ne :o))

Ahoj Bulíku,
tak to jsi na tom stejně jako u nás doma. Máme dva ohaře,původně přítel psa a já fenku. Při posledním hárání nás překvapili jak rychle to zvládli :|-|: :dog: :dog: Fenečka zabřezla zároven se mnou :s: obě v lednu. Takže společné těhulkování znám. Jen ti pejsci to mají celé rychlejsí, takže naše štěnátka už jsou od května z domu pryč a jsou z nich docela velcí pejsci. Musím říct že péče o ně byla těch několik posledních týdnů hodně náročná. :dance: :dance: to se máte na co těšit! Ale stálo to rozhodně zato....byli sladcí jako med :dog: :dog: :dog: a těch slziček když odcházeli :§) :§)
Můžeš kouknout na naše stránky www.madarsky-ohar.info :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka