Porod kdy už to bude?????

04.07.2009

Ahojky kolik z vás má těsně před po rodem nebo už dokonce přenášíte? A co vy co už to máte za sebou? V kolikátém týdnu jste porodily? Já jsem 40+1tt

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já rodila přesně ve 41tt a musela jsem na vyvolání. Bylo to celkem v poho 3h bolestí, dvě pořádný zatlačení a malá byla venku

ahojky ja jsem 40tt a zitra mam termin,prvni,pak mam 10 a 17cervence.....taky uz me to nebavi a mam desny strach ze skazene plodovky pri prenaseni......nejradsi bych si to nechala vyvolat... :00: :one:

In reply to by Tehulka4

No toho já se bojím také. Navíc mi v 35tt řekli že mám plodovky málo. Jenže to nikdo neřeší i když to u každé kontroly říkám jenže utz už mi od toho 35tt nikdo nechtěl udělat. Já se ani tak nebojím porodu jako toho aby byl chlapeček v pořádku.

In reply to by Kačka2

PRESNE MOJE REC!!!!!!!!!!me delali naposled ultrazvuk v 36tt a od te doby nic....ale zase jsem slysela ze by to poznali i na pasech....ze kdyz se tam miminku spatne dari....ze je to znat na pulzu srdicka....proste ze by to poznali.....nevim,mety krivky pripadaji porad stejnya porad slysim stejnou vetu.....ze je vse v PORADKU!!!!!!tak snad jo......jsem na nervy aby mala byla ok!!!!! :girl: :h:

Ahoj.Já jsem dnes taky 40+1 a zatím nic.Před chvílí u nás byla bouřka a na mě nepůsobí asi vůbec nic.Malý se prostě ven nechce.Hlenová zátka mi odcházela už od minulý soboty,tak jsem si říkala,že to už brzo přijde a ono nic :( .Manžel už je z toho taky nervozní.Dnes má noční,tak doufám,že to na mě nepřijde v noci.Zatím ale nic nenasvědčuje tomu,že by to mělo přijít :||): .Už přes týden mě sice bolí a tvrdne břicho,ale nic z toho.V poradně mě už ani nevyšetřujou,tak ani nevím,jestli se něco tam dole připravuje k porodu.Tak se mějte hezky.Papa :a:

Buď v klidu a ono to brzy přijde. Já už jsem nemohla ani dospat kolem termínu ale Markétce se u mě holt moc líbilo a nakonec mi porod vyvolávali ve 41+3, ale taky jsem se dočkala :girl: . Hlavně na to pořád nemysli a užívej si posledních pár chvilek s bříškem :a:

no tak ja jsem byla na kontrole ve ct. a jdu taky v utery,tak doufam ze do utery uz porodim,ani nevim co by bylo pak,jestli by me uz poslal na vyvolani nebo co...ted ve ct.me rikal ze na to ma 14 od posledniho terminu takze to by me nechal teda jeste do konce priostiho tydne a pak asi vyvolani.No ja se modlim at uz to na me prijde.Mam i strach s toho ze je zlaticko uz dost velke ve ct.ho meril a ma 3800g takze poku tam jeste chvilku bude tak to bude peknej cvalik...

Ahojky,ja zitra zacinam 41 tyden takze uz porenasim a je to desny!Dneska mi zdřejme zacala odchazet hlenova zatka tak doufam v to ze uz to bude brzo.Ikdyz u nekoho to potom trva i tyden tak snad uz se dockam...A ty mas termin kdy?a nerbo uz taky prenasis?a co u dr.co ti rekl na kontrole?Me moc nepotesil,protoze rikal ze to zatim podle nej nevypada cs 4 a neotviram se vubec,pry jeste neni dozrala placenta...

In reply to by petanda

Já jsem též začala 41tt hlenová zátka mi odcházela tři dny od úterka do čtvrtka na kontrole byly vidět kontrakce na monitoru ale z gyn. hlediska se to prý vůbec nechystá a to bylo v úterý. Na další kontrolu jdu zase v úterý ale doufám že do té doby už porodím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky