2 dotázky:vaříte prckům rýži? , po večerní kaši dokojíte(dopijete mlíčkem)?

03.07.2009

Ahoj všechny holky!!!MOc vás prosím,jeslti by jste mi mohli někdo napsat.Chci se zeptat,jestli děláte prckům rýži?a jakým způsobem?(rozvařit?)a nějaký receptík jestli by nebyl?a ještě jestli po večerní kašičce (dáváme lžičkou ) necháte mimča dokojit,nebo zapijíte jen čajíkem????(máme 8.měsíců).děkuji mockrát všem a přeji pěkný večer!!!Petra

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak já rýži nevařim protože máme problém pak s kakáním ale klidně můžeš když mate kakani ok a po kašičce jenom vodičku a pak hajat :a: jo a je nám 8 měsíců

Ahoj,
náš Honzík má už 14 měsíců a do roka jsem mu dávala většinou rýži, co byla ve skleničkách od Hami. Občas jsem uvařila normální rýži hodně doměkka spolu se zeleninkou a měl z toho zeleninovou polévku s rýží. Po roce jsem už dělala i rýžový nákyp z kulatozrnné rýže, která se lépe rozváří a malému to moc chutnalo.
Honzíka ještě kojím i teď ráno, odpoledne a večer po kaši. Asi bych po té kaši kojit už nemusela, ale on si bohužel zvykl u toho kojení spíš usínat, takže mu ten uspávací rituál u prsa zatím neberu :) .
Navíc Honzík mi dost málo pije přes den jiné tekutiny, vody nebo čaje vypije s bídou 120 ml, takže ho radši večer po kaši kojím, aby doplnil tekutiny. Stejně tak i odpolední kojení bych ráda zrušila, ale ze stejného důvodu nemůžu, aby nebyl malý dehydrovaný.
Pa :a:

Nám je deset měsíců, ale řekla ybch tak od osmi a půl měsíce jíme večer kaši a pak už nekojíme. myslím, že je to tak dobře, ať se nají dostatek. A tu rýži jíme taky, k obědu, vařenou ji trošku rozmáčknu vidličkou, ale stačí málo. Dodržujeme režim: maso-příloha-zelenina + tuk.

Ahojky.Tak já rýži ještě nevařila,ale měl ji ze skleničky.Nám je za 14dní 8měsíců a po kaši večer mu dám bud čaj,vodu,dnes měl mlíčko.Jinak mi od pondělí odmítá pít přez den z prsu,takže už chce jen ode mne v noci.Takže bych asi neuspěla,to by bylo řevu večer....

Ahojky, nám bylo osm měsíců a rýži vařím, nechám jí povařit jen ve vodě (po uvaření přecedím), do měkka-zkusím a poznám jestli už je :///: a přidávám to normálně k zelenině a masu, jeden den dávám brambor, další těstoviny a další rýži. Takže je to jedno k čemu to přidáš. Malá už mi jí pěkně kousky, jen pomačkám a papká, rýži ani nemusím mačkat. Jinak kašičku nedávám každý den, nekojím, malá mi to zapíjí převařenou vodou nebo čajem, takže myslím, že klidně můžeš nechat dokojit nebo čaj, ono je to asi v tomto věku už jedno, ale snad ti poradí některá kojící mamina :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka