jak poznát ovulaci?

02.07.2009

Ahojky,

holky mám prosbičku. V poslední době se tu objevují příspěvky, že chodíte na měření foliků. Já mám svou doktorku 100 km daleko, tudíž to není možné, ale teď jsme první cyklus dobrala clostilbegyt, a dle rozpisu bych měla mít ovulaci od 30. 6. do 2. 7., ale já žádné změny na sobě nepozoruju. Vy které chodíte na to měření, spozorujete na sobě nějaké projevy? Připadám si, že prostě vůbec nefunguju :n: , přítel se mi směje, že jsem ženská na baterky... tedy nemyslí to zle, ale občas to zabolí. :\\:
Díky za reakce, není mi z toho moc dobře na duši, protože jsem doufala, že clostík zabere, že je to jedna z posledních mých možností. Baštím totiž už 4. měsíc i Utrogestan a pořád nic...
Mějte se hezky :a: :k:

CHceš-li být přesvědčená, tak můžeš koupit ovu-testy, nebudou ovlivněny ni Clostkem ani Utrošem. Naopak měření BT bych nedoporučila právě kvůli tomu Utroši, který zvyšuje BT a mohlo by ti to falešně ukázat ovulku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky za odpověd, mě ale vůbec nic nebolíííí, takže asi ovulace neproběhla, chjo. Tobě taky přeji brzy //, určitě si to po takové dlouhé době zasloužíš. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky