jméno?????

30.06.2009

Ahoj tetky :-)
Jak už jsem psala, budeme mít na 70% chlapečka. Ještě před otěhotněním jsme se s přítelem shodli na tom, že pokud to bude hošíček, bude to David. No, jenomže....... :-) Miminko se má narodit 21.12. Takže by chudinka slavil narozeniny, vánoce, svátek a silvestr v jeden týden. Což by byl teda chudáček :-( Takže jsme přemýšleli nad jiným jménem a opět jsme se oba shodli: tentokráte Štěpán........nojo, ale ten slaví svátek 26.12. Takže zase nic. Ještě se nám líbí Tomáš!!! A teď přijde můj dotaz :-) Jméno Tomáš dal můj bratr svému synovi......bydlí od nás asi 100km, takže se vídáme tak jednou za 2 měsíce.......co myslíte, je blbé dávat jméno Tomášek, když už jeden v rodině je???? Někdo říká, že to je jedno.......jiný říká, že je to blbý.......tak prosím o váš názor. Děkuju

Já bych taky nedala jméno,které už v rodině je.Nás je strašně moc,ale těch jmén krásných ještě víc,buďte originální,určitě nějaké hezké vyberete.Já chtěla Jakuba,ale jelikož bratr má Jakoubka a my čekáme holčičku,tak je to jedno už.Líbí se mi Marek,je v dubnu.

In reply to by Janča24

Jo tak to by byla pomsta tomu malýmu,určitě něco vyberete,je jich tolik,Dominik,Jonáš,Jáchym ,Honzík,spousta krásných jmén.Dejte to,co se Vám líbí ať už je to Tomáš a nebo ? Bude to Vaše děcko,tak dobrý výběr.

tak já si myslím to samé, je to úplně jedno...když ti povím, že v naší rodině je 8 Milanů, tak asi zůstaneš koukat, ale je to tak a kolikrát už v tom máme šílenej bordel(ze srandy jsme řekli, že budeme mít taky Milánka, aby se to nepletlo, ale to už by asi šli všichni do kolen)...takže dva Tomáškové a ještě tak daleko od sebe, to vůbec nevadí. měj se fajn a hezké těhulkování....papa

Já si teda osobně myslím, že je to jedno, prostě dejte jméno, jaké se líbí vám a nezáleží na tom, že už v rodině jeden Tomášek je,ne? Mimochodem je to moc hezke jmeno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka