D.nás straší s váhou!!!

01.07.2009

Holky poradte!Malému jsou 3měíce a váží 7,5kg a v pondělí jsme byli v poradně a to jsme jeli když se zorvna najedl...musím říct,že kojím ale přidávám i flašku když si malý řekne a je hladový.No a dnes dr. volala,že se dívala do tabulek a že máme zítra přijít,že j emalý tlustý a velký a že má těžkou hlavu...upozornovala jsem ji totiž že malý naklání hlavu do leva...tak nás poslala na Vojtu a k neurologovi...ale proč tam máme dojí znovu nechápu?Kolik váží vaše mimča v stjném období,my jsme měli por.váhu 3,7 a se stejnou jsme z porodnice odcházeli....díky za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojik tak mi měly porodní váhu 2950g a délku 47!!!Na 3 měs. 6400g a délka 61cm!!A jako nemyslým si že by byl moc velký a tlustý už vůbec!!!My máme dnes na 1Oměs. 10270g !!A mě na to naše dr nic neřekla!!Tak se neboj uvidíš že to nic nebude!!Ale je lepší urči tě tam jít nežly něco zanedbat!!
pá Zuzka a Ondrášek

Myslím,že tvá dr.to přehání.Můj malý měl ve třech měsících 7,4 kg,porodní váha 3500g,z porodnice odcházel se 3690g, byl plně kojený.dr. si ze mě dělala srandu,že určitě do něj cpu piškotky a krupičku,ale to byla fakt jen sranda.Nějak to nedramatizovala,prostě říkala,že je to chlapák a hotovo.Dnes je mu 7 let a je to štíhlý zdravý klučina.

Ahoj,
náš Honzík měl ve 3 měsících 7,19 kg a 60,5 cm a byl plně kojený půl roku. Porodní váha a délka byla 3,45 kg a 50 cm. Z porodnice jsme odcházeli s váhou 3,29 kg.
Nemyslím si, že by Tvůj chlapeček měl nějakou extrémní váhu, zvlášť pokud kojíš, tak to nic neznamená. Možná bych mu nedávala tu flašku s umělým mlíčkem a radši mu dala častěji nakojit, aby Ti tak nepřibíral. Ale náš Honzík mi přibíral z mého mlíčka jako kdybych měla smetanu, tak to je těžké.
Neboj, on to rychle vyběhá. Honzík měl v 6 měsících 9,46 kg a 70 cm, ale od 8 měsíců mu začaly růst horní zoubky a od té doby začal zlobit u jídla a taky se začal víc hýbat, takže přírustky váhy se zpomaliliy a na roční prohlídce Honzík měl už normální váhu 11,23 a míru 77,5 cm.
S tou těžkou hlavou Ti neporadím, to asi bude lepší když to posoudí na neurologii. Náš Honzík má sice hlavu velkou jako starosta (v 1 roce měl obvod hlavičky 49 cm), ale to má po mně, taky mám dost velkou kebuli :) . Doktorka naštěstí nikdy nic neříkala, že by bylo něco v nepořádku.
Tak se neboj, koj dál a uvidíš sama, co Ti na neurologii řeknou.
Pa :a:

Podle brožurky, kterou mám, je horní hranice váhy u chlapečků ve třech měsících 7,7 kg a výška 66,1 cm. Nám je sedm měsíců a sedm a půl kila asi ještě nemáme....

Podle brožurky, kterou mám, je horní hranice váhy u chlapečků ve třech měsících 7,7 kg a výška 66,1 cm. Nám je sedm měsíců a sedm a půl kila asi ještě nemáme....

My měli porodní váhu 3050,47cm a ve třech měsících 5500 a 58cm.A jsme plně kojeni.No a neskoušela jsi jenom kojit,třeba toho mlíčka už má moc po přidaném UM.A neboj,uvidíš,doktorka ti určitě řekne co a jak.Některá miminka jsou prostě větší.Já mám kamarádku a její kluk vážil ve 4 měsících 8500g.A to jej jenom kojí(porodní váhu měl 3950g). :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka