Náš 21.týden

01.07.2009

Ahoj holčičky,tak se zase po čase ozývám.Jsme ve 21.týdnu a vše naštěstí probíhá v pohodě. :j) Ani vám vlastně nemám co napsat.Miminko je hrozně hodný už od začátku.Nezvraceli jsme,jen mi bylo trošku k večeru špatně,ale to se nechalo vydržet. :s: Nedávno jsem tu psala,že vůbec nenabírám a že mi to přijde divný.No tak jak jsem to napsala,tak se to spustilo. :///: Zatím jen asi 1,5 kila,ale už to jde pomalu nahoru. :dance: Dělám autoškolu a dnes mám zase jízdy.Brzy mě čekají zkoušky,takže se šprtám,šprtám a šprtám. ://: Už ať to mám za sebou. Tak se mějte krásně a přeji pěkný den. :j) :a:

Ahoj Hani, tak to je dobře, že je všechno v klidu.... už vlastně víš, co budete mít?? ;) u nás taky všechno v pohodě, jen Kubíček v bříšku pěkně kopká :s: ale aspon vím, že ho tam mám .. tak přeju jen to nej a ať ty zkoušky zvládneš ;)

In reply to by x.lucika

No kdyby to bylo jen na mě,tak bych si to nechala říct.Ale Jirka to vědět nechce,tak proto si to nenecháme říct.Já bych to totiž nevydržela a práskla mu to. :s: Tak budu muset vydržet a doufat,že je to holčička. :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky