ahoooj

29.06.2009

Tak jsem se vrátila z dovolené na Korfu. Mimísek je zatím v bříšku, prsa a taky pr... rostou a rostou (přesto myslím, že jsem spíš zhubla než přibrala nebo zůstala nastejno - bylo víc pohybu a poměrně málo jsem jedla, ještě jsem se nezvážila). K žádnému špinění už nedochází, tak uvidíme. První týden bylo nádherně a celkem horko, tak snad nemohlo dojít na sluníčku k nějakému přehřátí plodu (druhej tejden bylo za 3 dny 5 pořádnejch bouřek, ochladilo se, moře bylo doslova ledové, takže pak už nic moc). K Dr. až příští středu, to se konečně dozvím, v kolikátém týdnu to vlastně jsme, nějak v tom začínám ztrácet přehled :-) Tak zatím! Kdo se chystáte na dovču, tak ať máte hezky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Anynko!!Už jsem se chtěla leknout,že jsem tě tu dlouho neviděla!!!A ty sis krásně užívala a to je fajn!!!přeji moc a moc štěstí,aby bylo vše jak má být!!!A tak jsi hezky opálená?Viď???Už se moc těším,až půjdeš k Dr. a řekneš mi v jakém týdnu jsi a ,že je vše OK!!!A tak jezdili jste někam na výlety???Nebo jste chodili tůry???Nebo jen lážo plážo :)

In reply to by Janullinka

Jo, docela jsme si užívali a hlavně odpočinuli. To je zvlášť v prvním trimestru přece důležité, ne? :-) Opálená jsem hezky, pletli si mě tam s Řekyní :-) Ale asi se to brzo oloupe. Snad tady v ČR taky někdy začne být hezky. Na výlety jsme nejezdili, jen na jeden krátký do města Korfu místním autobusem a pak na jeden ještě kratší na malý ostrůvek. Byli jsme tam s manželovou dcerkou a prý by se na výletech po památkách nudila a vzhledem k tomu, že organizované výlety jsou dost drahé (většinou 30 eur na osobu), by to byla škoda peněz. Sama jsem na výlet taky nechtěla, protože bych určitě někde zabloudila. A vlastně taky mi teď v autobuse bejvá špatně. No tak jsme se plácali na pláži a u bazénu a střídavě odpočívali v hotelu, až už jsme nevěděli, co dělat. Trošku jsem se tam pak nudila. Tůry nebylo moc kam, jedině po městě, které nebylo až tak hezké nebo po pláži tam a zase zpátky, taky jsme jednou šli někam za město, ale nevěděli jsme, jestli na ten hezký zelený kopec vedou nějaký cestičky a malou už bolely nožičky. A já jsem taky funěla :-))) Taky jsme se jednou projeli na takové veliké matraci tažené člunem. Strašně to se mnou v těch zatáčkách házelo, jak to skákalo na vlnách. Což bylo schválně. Kdybych se nedržela zuby nechty, tak jsem letěla. Zbytek dovolené jsem měla se svým manželem o tu matraci rozedřené lokty :-) Děkuju za přání, já to snad do té středy nevydržím :-) Drahý mi hned odjel na sever, kde loví ryby - je to jeho koníček - a píše mi, jak se mám v práci a tak :-)), tak jsem doma sama samotinká. Zatím peru a peru věci z dovolené.

In reply to by Any

Ahojky Anynko!Já jsem ti už odepisovala ,ale pak mi klekl PC a nešel proud a k Pc jsem se dohrabala až teď...Jsem moc ráda ,že jsis odpočinula a nabrala síli...A dělá se ti zle?Nebo naštěstní zatím ne?Jo to si pamatuju když jsme byla s našima u moře tak jsem se vyplácla na pláž ráno a šla jsem domů(apartmánu) až kolem 6.A to tam byly 40 stupňový vedra...Takže já jsem byla jak černoch :) Ale večer jsem brečela bolestí ,jsem se nemohla ani otočit a pak když to už nebolelo a byla jsem hezounky hnědá tak se začal loupat dekolt... :( A jak jinak válíš doma sama???A to ani nemáš doma žádného Mazlíčka??? :) Můj taťka a brácha jsou taky rybáři,ale tam nahoru nejezdí...Oni to jsou český vydry :s:

In reply to by Janullinka

No to se mi tady na tom webu stává pravidelně, že to klekne ve chvíli, kdy se to nejmíň hodí a pak se sem nějakou dobu nedá dostat. Tak to bych nevydržela, bejt celej den na pláži. Jojo, už se taky loupu. Ale i pod tím je to celkem hnědé. Myslím, že jsem na tom celkem dobře. Není mi zle, jen nevolno bez zvracení, občas se mi motá hlava nebo se někdy nečekaně trošku podlomí kolena, zatím bez omdlívání. Spíš mám už tejden průjem a nevím, z čeho. Teda chvílemi je to lepší a pak se to nečekaně vrátí. Taky mi nedělá dobře tady to dusno a bezvzdušno v kanceláři a celkově tohle prádelnový počasí. No a úúúúúnava. Klasika. Jinak mi celkem dělá radost, že už jsem min. měsíc nepřibrala na váze - spíš jsem půl kila zhubla, asi si při tom prvním těhu opravdu tělo nabralo, co potřebovalo (už jsem to pak neshodila). Jen mi teda poněkud rostou a rostou prsa. A svítěj mi oči! Takže si už toho některý lidi všímaj (převážně tedy těch prsou :-) a nelze to do toho 12. týdne utajit :-) Sama doma to zvládám celkem bez obtíží. Miláček mi občas napíše sms nebo přes icq, no a zatím mám pořád co dělat, takže to celkem utíká. O víkendu jedu k našim na chalupu, takže opět nebudu sama a pak už bude úterý a to už je do soboty, kdy se drahý vrátí, chvilka :-) Mazlíčka mám. Malého plyšového medvídka s takovou tou záplatou. Jmenuje se Človíček a občas u mě spinká na polštáři a ráno pak koukám, kam zapadl :-) Případně se tulím k polštáři :-) Většinou totiž spím bez polštáře, ale přesto ho musím mít hlavy. A jak se máš ty? Pa. Any

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka