V jaké poloze kojíte?

29.06.2009

Jen by mě to tak zajímalo, protože u nás je to celkem neunosné. Někdy bych nejraději Hannelinku svázala do kozelce. :D Už nějakou dobu to šlo jen v leže (ona na boku nebo na zádech), nikdo nesměl být u toho, žádné rozptylování. Ale teď u toho dělá hotovou akrobacii a kolikrát ji ani nejsem už schopná donutit, aby se teda přisála, jak se kroutí. :00:
Poslední dn to u nás probíhá asi takhle: Jíst chce, ale když ji k sobě natočím na bok, tak sebou mrská a pak se na mě ještě začne usmívat jaká že je to sranda, což mě už chytá amok. :s: No a když už se přisaje, tak mě kope do stehen, popřípadě dá nohy nahoru a chytá si je ručičkama, nebo ručkama mává a snaží se chytit cokoliv kolem, strká mi je do obličeje a nebo nejlépe si je ještě k té cicce snaží vlomit do pusinky - a někdy se i pustí a strčí si do pusy ruku nebo cokoliv, co zrovna ulovila.

Kliknutím vložíte smajlíky:

haha tak vidím, že jsme na tom všechny stejně:)) amálka mi to dělá taky, kojím v leže na boku a musím si ji šprajcnout, její nožky pokrčit a opřít o ty moje případně si její dám mezi svoje jinak jsem dokopaná samá modřina, jednu ruku pod sebe druhou přidržet a ještě se snažit šprajcnout hlavičku aby se furt neotáčela no je to boj:)) nejlepší je, když má člověk víc času nechat prcka vyhladovět:))) pak papá bez toho celého cirkusu....

Já vím, že jsem asi vadná, ale mně to přijde strašně roztomilé, jak to popisuješ, jak se malá směje a tak.... :-)
Ale člověk musí mít asi pevné nervy... Tak hodně sil!! V sedě je to asi ještě horší, takže těžko radit... Malá mi u toho taky dělá alotrie, nejlepší je, když přestane pít a začne se na mě usmívat... prý to tak už bude pořád... No jo, holt už používají svoje hlavinky....

Tušila jsem, že v tom nejsem sama. :s: Aspoň jsme probraly nové téma. :D

A ještě mám ale dotaz na šmudlání očiček. Už jsem z toho nervózní, jestli něco nezanedbávám. Obvykle si je teda tře, když se jí chce spinkat, ale někdy i u toho jídla a prostě tak v průběhu dne několikrát, ale nevypadá to, že by v nich třeba něco měla nebo že by byl s nima nějaký jiný problém. :?

____________________________________
KLMM - Klub lednových maminek a miminek
Fotky naší Hannelinky: http://picasaweb.google.com/a.valentova07/

Neboj Andrej, viky to samé v bleděmodrým...ve společnosti už se nenají, musím se stále izolovat, aby vůpbec jedla a nejlépe v leže v posteli... třeba teď na dovče venku to bylo na pytel, vždycky si jen cucla a už koukala, kde co lítá a za pět minut zase řvala, že má hlad :00:

tak my zatim s polohou ani tak nevalcime. Mely jsme tedy jedno obdobi, kdy nechtela pit jinak nez pri poloze vleze. To trvalo asi jenom tyden. Ted je sice v klidu, ale zase me stipe, skrabe, to prso si drzi jako hrnecek - takze si ho pritahuje, oddaluje podle potreby.
Myslim, ze na klidna miminka, co se hezky najedi podle potreby a ani se nehnou, musime zapomenout :\/:
Tak pevne nervy!
papa

Myslím si že v tomhle věku to dělá každé mimčo. Pamatuju si jak Vikinka od Andrey jedla, dělala u toho alotrie no a Natalka jí tak už dva měsíce. Pošlu fotku, mylsím že jsem ji sem už dávala.
http://www.mojetehotenstvi.cz/natalka-papa takhle to začalo v dubnu a tkhle to pokračuje do teď
http://picasaweb.google.com/Romanca79/4Mesic#5333899389800068834
Co mě vadí hodně je že večer se pořádně nenají, usne u toho a za půl hodiny je vzhůru (teď převážně na břichu - takže už řve jen kvůli tomu) a řve že má hlad a tohle trvá celkem 2 hodiny. Asi jsem udělala někde chybu ve výchově.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

víš si říkám, jak ty smradi malý se rychle učí a hnes si navyknou na něco na co se učit nemají, jestli jsem třeba neudělala chybu tam, když jsem Natku vzala z postele, protože se samozřejmě málo najedla a pak řvala kal se po 10 min. vzbudila. Prostě režim stále stejný, v 19 jít spát, ale ona je za 10 minut vzhůru a jak jsem popisovala výše. Tohle trvá až do 21 než usne na tvrdo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hm, tak to máš fajn :///: já jdu v půl desátý kolem pokojíčku a Tinka ještě svítí... ale je to tím, že spí po obědě, to se sama sbalí, že je unavená, vytuhne a spí i někdy i dvě hodiny v kuse s tím, že když se ji snažím budit, tak nereaguje a pak večer se se mnou hádá, že nechce spát, že přeci už spala :00:

moje malá je nejklidnější v poloze něco mezi sedo-lehem. Sedím v posteli a opřu se o zeď (podložená polštáři samozřejmně) skoro do lehu a ji si tím přilehnutím nakulím na břicho až k prsu, nohy mám pokrčené. Ona leží spíš na boku až břichu. Nemá moc prostoru hledat jiné rozptýlení ani se moc hýbat, na boku to jde hůř.

In reply to by Dejmalka

Ahoj, takhle to dělám při cestování v autě. Ale fakt už musí mít hlad. Předposledně mi řvala a zastavovali jsme 3x než se to konečně podařilo. :00: Doma je to jiné - když nechce, tak prostě nechce. Tak ji holt nechám až si řekne. Jen někdy je to blbé kdy potřebujeme jít pryč, tak bych ji raději nakojila doma v klidu. Ale zase když má na co kukat a má zábavu, tak je jí i vcelku jedno, že není najezená. :)

____________________________________
KLMM - Klub lednových maminek a miminek
Fotky naší Hannelinky: http://picasaweb.google.com/a.valentova07/

Ahojky Andrejko, to, co popisuješ, máme už skoro 2 měsíce, jsem z toho na nervy, protože se nikdy moc nenají, akorát v polospánku v noci nebo ráno. Zkusily jsme věechny možné polohy a dělá to ve všech. Já už kvůli tomu i brečím, vzdycky se přisaje - pustí- přisaje-pustí a to třeba i desetkrát, zpustí jekot, pak jí něco zaujme, tak kouká za sebe.... zkoušela jsem nás i přokrýt dekou, aby neviděla - řev. Přemýšlím o postupném odstavení, jenom se obě trápíme. !Do 6 měsíců jsme to doklepaly a já mám poslední 2 měsíce z kojení opravdový stres...

Holky, nejste v tom samy... Nas Luky je pri poloze v sede taky desne kroutidlo, smeje se a nebo place a vzteka se, kdyz u toho tlaci prdiky.
V leze se zase z niceho nic otoci na zada a kouka, kde co lita a strasne si musi zrovna prohlizet strop. Pak se jakoby zase probere otoci se na bok a pije dal... Ale co s tim v tom sede???
Jak jinak kojit, kdyz jsme s prcky mimo domov??

tak když kojíme v sedě,tak máme to samé,cirkusačka-akrobatka hadra,nožky mi strká skoro až do krku.Ale vleže,to většinou jen ráno,tak to je prozatím v klidu,ale pokud vstane do toho její starší ségra nebo tatínek,když má volno,tak je po kojení,to už je jen řehot,ale předtím mě stačí pořádně rafnout do prsa :s: :a:

ahoj, tak já už nějakej čas kojim jenom vleže- když nejsme zrovna venku, protože se s tlusťoškou nehodlám tahat. Je asi trochu mladší, ale dělá taky vylomeniny, štípe mě do prsa a škrábe a taky se u toho hrozně chechtá, nebo hodí rukou a převalí se na záda.. ale pije dost vehementně, aby náhodou neumřela hlady:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky