kočárek Joolz ???

26.06.2009

Ahoj maminky :a:
chtěla bych moc poprosit o radu někoho kdo má zkušenost s tímto kočárkem. Máme ho vybraný od začátku těhotenství, ale v poslední době mě od něk všichni zrazují. :/;x: :r:

Prý jsou ty dvě malá kolečka v předu tvrdá a kočárek tudíž víc "drncá" ://:
Hrozně se mi nechce se ho vzdát....pokud tedy o něm něco víte PROOOOOOSÍÍÍÍM o zkušenost :girl:

děkoji :a: :a: :a: je to přesně - Joolz one prime

Kliknutím vložíte smajlíky:

My kočárek máme a jsme s ním víc jak spokojení. Je pravda, že se musí pohybovat celou sportovní sedačkou proto, aby se děťátko položilo a nebo naopak posadilo, ale vše je tak jednoduché, že to kočárku nic neubírá. Co se týče pérování, tak tomu se asi jiný kočár dnešní doby nevyrovná. Kočárek je velice dobře odpružený a ve všech terénech se s ním jede perfektně...včetně pláže nebo ve sněhu. Jediná jeho nevýhoda je velikost složeného kočárku, jinak je naprosto dokonalý. A ta malá kolečka.....předtím jsme měli kočárek od Baby point, také měl v předu dvě malá kolečka a problém byl i na rovině, natož na nějáké neupravené cestě....s kočárkem Joolz tento problém nemáme. Jezdily jsme s ním i v zimě na sněhu i na plážích ve Španělsku a ač jsou přední kolečka malá, zadní to vynahrazují a pak se nestává, že by se někde zarazil. Děťátko v něm určitě neudrncáte. :) Jízdní a manévrovací vlastnosti kočárku jsou fantastické, jako by měl svůj pohon. Bez problémů jej v terénu ovládá i má 7 letá dcera. Cena opravdu odpovídá kvalitě kočárku.

zkušenost nemám, ale z toho co jsem se dočetla je to jeden z nejhorších kočárku po pratické stránce. Vypadá to, že není sklápěcí zádová opěrka u sporťáku (u korbičky možná je). Takže tam polohuješ celou tu konstrukci sporťáku.
Polohovatelná je teda asi jen ta opěrka na nohy, což je málo. Odpružení se mi taky nezdá moc velký a ty pidi kolečka jsou teda děsný.
Já mám taky ty přední menší a otáčivý a mám s tím někdy v terénu a v zimě problém. Já říkám nebrat. Pokud teda nebydlíš někde na promenádě. Tam by tyhle nedostatky až tak nevadily.

Já mám Quinny buzz ve předu je jedno malé kolečko a v zimě byl trošku problém :jawdrop: takže jsem dokoupila to nafukovací a je to uplně skvělé. :qu: A kde budeš nejčastěj jezdit?třeba do města jsou takové kočárky super.

nechci ti kazit radost, ale ty kolecka jsou opravdu hooooodne mala...my mame teda urcite vetsi, ale taky mala a docela jsem v zime ve snehu mela problem:(((chodniky nejsou vubec rovne a tyhle malý kolečka ti vymetou kazdou jamku, ale je fakt ze se ti alespon mimčo pekne udrnca k spanku:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky