jak slavit svatek???

26.06.2009

Ahojik maminy, mala ma dneska svatek - Adrianka, no ale my zijeme na Sardinii a tady se svatky neslavi, ale ja to slavit chci, jenze maly jsou 4 a pul mesice, tak nevim jak ji dat najevo, ze dneska je tak trochu vyjimecnej den, aby to trosku vnimala? Jak to slavite vy,jestli teda slavite???

Kliknutím vložíte smajlíky:

no udelej ji dortik, kterej pak s tatinkem spapate a ona ho dostane formou mlicka, vyfot ji pekne u toho jeste treba s nejakym dareckem a az dostane rozum, tak ji pak ty fotecky budes ukazovat a rikat, tak to byl tvuj prvni svatek, ted to neoceni ale az bude vetsi tak urcite ano :one:
ale vzdycky bych ji k svatku neco dala , i treba drobnost.... ja tu na Slovensku nejsem v kalendari a tak na me kaslou :( ale sestry mi vzdycky aspon napisou, :one: cloveka to potesi i dospeleho , natoz deti :girl:

mimču je to fakt úplně jedno a určitě nepozná, že dnešek je jinej než jakejkoliv běžnej den!!! :) Nech si to na příští rok, to už to bude mnohem veselejší :one: :a:
Lenka & Vinnie

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hele, je tu fakt krasne, doktori jsou samozrejme stejne sikovny jako u nas, ale!!! rozhodne jestli se sem budete stehovat, tak to u nas zatim nehlas, protoze tadey dostanes velky prd. Ja tady ziju, mam tu bydliste, ale mam ho i u nas, a dokud se nevdam tak mi nedaji statni obcanstvi, tak se do toho zatim nehrnu, sakra u nas dostanu behem ctyr let 250.000 a tady mi daji 1.500 euro ve trech splatkach a jeste mi to ani neprislo, takze fakt prd. Ale jinak je to moc fajn, ale musis si na spoustu veci zvyknout, me hlavne nervujou ty italove, jak jsou pomaly a na vsechno maji hrooomadu casu, to bych zabijela!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jasny, zustan stale hlasena v CR a prihlas se i v Italii, kdyby neco vzdycky muzes rict, ze ses tyden tam a tyden v CR :-) No co potom to nevim, ja chci tak za dva roky zacit pracovat, tak nevim co chces delat ty, jinak jestli chces dat treba pak malou do skolky, coz ja asi ano, tak se pak plati podle toho co vydelavate, a jelikoz muj pritel je soukromnik a ma to udelany samozrejme tak, ze nevydelava nic, tak budeme platit par korun, na tohle to maji vymysleny dobre... no, ale musim ti popravde rict, ze ta krize se podepsala i tady, nemysli si, ze tady si budete zit jako v pohadce, je to sice o neco lepsi a rozhodne jsou italove mnohem pratelstejsi nez cesi, je tu to more a tak, ale ta blba krize je fakt vsude. A copak tady pritel delal jestli se muzu zeptat? Ja jsem tady od ledna minuleho roku, ale porodit jsem byla v Cesku, nevim proc, ale tak nejak tem nasim na tohle verim vic..:-) tak dej vedet, papa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, to je pravda, kdyz je sikovnej na tyhle veci, tak to tady vazne moc ceni a je fakt, ze az uvidis, jakou tady delaj omitku, tak to u nas nikde nevidis, je to proste takovej original. Tak to se mate, ten muj ma farmu s prasatkama, takze je prodava, jako zijeme si dobre, nejsme milionari, ale co chceme, to si koupime, ale jde o to, ze ho vubec nevidim, rano v sest jde makat, prijde na obed, po obede spi do ctyr, pak zas jde makat a prijde v osm devet a je hotovej :-( No jo, jenze my chceme pristi rok jet do Ceska a na dovolenou do Australie, jenze on proste nemuze si dovolit jeden den nemakat, to pak proste chcipnou, no neni to sranda takhle prace se zvirata, sakra!!!No jinak jsme spolu od unora minulyho roku a v kvetnu uz jsem byla tehotna :-) Ja jsem ale proste takova, vsechno rychle a hned, pravej opak jeho!!! Jinak pritel je ital, takze jsem tu v podstate jedina ceska a jedina cizinka, co tu znam je polka... No ale oni jsou fakt vsichni moc pratelsky, to se mi na nich moc libi, ale jak uz jsem psala, ta jejich pomalost me dovadi k silenstvi!!!No a taky se jim nechce nic moc delat, maji furt naky svatky a oslavy... Ale jinak ten muj je vyjimka, je to takovej hodnouckej noumik, udelal by pro nas COKOLIV!!! Oni jsou totiz italove docela dost devkari, jak jsem je poznala a vidim to i ted, jsou zenaty nebo rikaji ze jsou zamilovany, ale houby - vojeli by i svoji sestru (to samozrejme prehanim, ale pro predstavu :-)) No promin za roman, ale nejak jsem se rozjela...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jsme na Sardinii, jsme na takovy vesnici, takze asi pul hodky od more, docela naprd... No a s tou Australii, to ne, ze jsme tak bohaty, ale mam tam tetu, ktera sem za nama za tyden prijede a tak se tam pak chceme podivat my. No ten muj by se tam klidne i prestehoval, jenze co tam, kdyz ani jeden neumime rec... on by celkove odsud vypadnul, jenze furt premyslime kam a nic nas nenapada...:-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky