HOLKY ČIŠTĚNÍ DĚLOHY POD NARKOZOU?????????

16.06.2009

AHOJKY HOLKY TAK MĚ PŘÍŠTÍ ČTVRTEK ČEKÁ ČIŠTĚNÍ DĚLOHY PO NARKOZOU JELIKOŽ JSEM 3,MĚSÍCE PO PORODU A POŘÁT OBČAS KRVÁCÍM A ANI PRÁŠKY NEZABRALY TAK MUSÍM...BOJÍÍÍMMM SE STRAŠNĚ TROMBOZY TED JE TOHO VŠUDE TOLIK ŽE JETO STRAŠNÝ...TAKY JSTE SE BÁLY NARKOZY NEBO NEEE UŽ JSEM NATOM JEDNOU BYLA TAKŽE VÍM CO MĚ ČEKÁÁÁ ALE STEJNĚ STRACH JE STRAŠNEJ AHOJKY STÁNA :r: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Stáňo, já to zažila 2x a sice po samovolném potratu ve 13tt s dvojčátky. Nechali mi tam placentu, tak jsem musela za 3 dny v šílených bolestech a zánětu znovu. Narkózy jsem se nebála a dobře ji snáším. Mám po probuzení vždycky strašný hlad, ale nikdo mi nechce dát najíst. Neboj se, určitě to dobře dopadne, když jsi zvládla porod, tohle už je hračka!

In reply to by Radouš

Ahojky Raduš také jsem to dneska podstoupila už po 2,bolí mě akorát strašně břicho ,ale jinak fajn akorát to čekání bylo strašný měla jsem jít kolem 8,hodiny na řadu a šla jsem až ve 12,00 měly dvě dvouhodinové operace takže si asi umíš představit co to bylo za čekání a ještě dotoho jsem měla maličkou usebe..ale snad už to bude dobrý a bude vše vpořádku..jinak já jsem se najedla až ted já zase po narkoze hlad nemám vůbec.... :a:

In reply to by ludrak

ahoj, tak hlavně že už to máš za sebou a bude už všechno v pořádku. Věřim tomu že čekání muselo být děsné. Já jsem na žádnou operaci ještě nikdy nešla a asi bych při tom čekání byla s nervama v háji. Strašně špatné tohle snášim-hned je mi zle od žaludku a jsem naprosto nepoužitelnej člověk. Ještě se starat při tom čekání o mimi. No pro mne nepředstavitelné...

In reply to by JaMiOn

AHOJKY DOUFÁM ŽE UŽ BUDE VŠE TAK JAK MÁ NEJHORŠÍ BYLO ABYCH MALIČKOU TAK NĚJAK NAKRMILA KDYBY BYLY KOMPLIKACE ABY NEBYLA HLADOVÁ A NEPLAKALA ,ALE NAŠTĚSTÍ JSEM BYLA ZA 30,MINUT ZE SÁLU NA POKOJI A TO BYLA ŮLEVA KDYŽ UŽ ČLOVĚK VĚDĚL ŽE TO MÁ ZASEBOU A ŽE BERUŠKA NEPLÁČE U SESTŘIČKY KTERÁ JÍ HLÍDALA :a:

In reply to by ludrak

ahoj, tak hlavně že už to máš za sebou a bude už všechno v pořádku. Věřim tomu že čekání muselo být děsné. Já jsem na žádnou operaci ještě nikdy nešla a asi bych při tom čekání byla s nervama v háji. Strašně špatné tohle snášim-hned je mi zle od žaludku a jsem naprosto nepoužitelnej člověk. Ještě se starat při tom čekání o mimi. No pro mne nepředstavitelné...

ahojky tahle narkóza je slabá, ale stejně se ti předem zeptají jestli ti nebolí srdce a tak. Zákrok trvá 10-15min. Hned jak tě dovezou na pokoj tak tě vzbudí a budou ti každej deset min chodit měřit tlak a za pár hodin budeš úplně fit. Moji kamáredce se narkóza líbila, prý by šla znovu, no nevím ,já ne. Člověk pak někdy říká doktorům takové blbosti, škoda, že nemají u sebe diktafony. Neměj strach všechno bude ok a večer nebo druhý den půjdeš domů.

Ahoj Stáňo, tak já byla pod narkózou celkem nedávno a to hned po porodu mojí dvouměsíční Dominičky, taky mi čistili dělohu a hlavně vyndavali placentu, protože jsem jí měla přirostou, na to jak jsem byla vyčerpaná porodem, tak jsem to zvládla celkem v pohodě, ještě jsem se před uspáním zasmála s anesteziologem a hned po tom, co jsem se probrala a odvezli mě na pokoj, mi přinesli tu mojí berušku a jako že mamčo starej se :!k: Takže se vůbec neboj a na nějakou trombózu vůbec nemysli a těš se domů na svůj nejmilejší pokládek. Pa pa

In reply to by Katuschka

Katuschko CHUDÁKU MUSELA JSIS TAKY DOST PROŽÍT VID PO PORODU A JEŠTĚ POD NARKOZU...MALIČKOU BUDU MÍT SEBOU JELIKOŽ PLNĚ KOJÍM TAK SEMI ONÍ POSTARAJÍ CHVILIČKU NA DĚTSKÉM ODDĚLENÍ PRÝ JETO LEPŠÍ KDYBY BYLY NĚJAKÉ KOMPLIKACE TAK ABYCH MOHLA MALIČKOU NAKRMIT....UŽÍVEJ SI MIMÍSKA A MOCINKY VÁM VŠEM DĚKUJIIIIII :ooo:

ahoj, každá narkóza je bohužel riziko, ale ty budeš určitě v pořádku. Udělaj ti komplexní vyšetření. člověk asi nesmí myslet na nejhorší. Držim palečky.

Ahojky!Na čičtění nevim na tom jsem nebyla a doufám,že ani nepůjdu...Ale to si tě musej doktoři nejprve pořádně prohlídnout oéd hla vy až k patě.Já jsem by na plánované operaci a brala jsem antikonc. a tak mi řekli až ji přestanu brát,tak dva měsíce na to mě vzali právě kvůli té trombóze...Ale oni píchaj nějakou látku která tu krev ,,naředí",aby ta trombóza nevznikla...Neboj se držím pěstičky ,hlavně ať jsi vpořádku!!!!!!

In reply to by Janullinka

JANULINKO STRAŠNĚ MOC TI DĚKUJI ZA UKLIDNĚNÍ JÁ VÍM ŽE PŘEDČASNĚ PLAŠÍM ALE STRACH JE STRACH PŘESNĚ JAK PÍŠEŠ HLAVNĚ AT UŽ JSEM KONEČNĚ VPOŘÁDKU..MALIČKOU MI BUDOU MUSET CHVILIČKU POHLÍDAT NA DĚTSKÉM ODDĚLENÍ SNAD BUDE HODNOUČKÁÁÁÁ :a:

In reply to by ludrak

Jo, to strach je velikej!To ti věřím já jsem se klepala jak ratlik.Nevěděla jsem jedtli je to zimou,ale všichni vhodili v krátkém rukávu a sestry šatech,tak to bylo asi strachem...Ale pak mi dokonce ta co mě uspávala je moje známá tak co jsi pomatuju,bylo,to že jsem řikala,že to se mnou nic nedělá a pak už jsem se jen probudila :) A dala mi manžela k telefonu už na sále a ten brečel radostí,že jsem v pořádku... :qu: Dej na sebe pozor!A kdy tam jdeš???

In reply to by ludrak

Tak a´t ti to rychle uteče...A to když máš nástu ,tak to si tě hned vezmou na sál?Já jsem nastupovala v pondělí a v úterý mě vykuchali,ale musím jen chválit udělali to moc,moc hezky.Už to ani není po roce vidět....A v pátek mě pustili domů...Držím pěsti!!!

In reply to by Janullinka

AHOJKY JANULLINKO JSEŠ MOC HODNÁ ŽE JSI NAMĚ MYSLELA ,bolí mě akorát strašně břicho ,ale jinak fajn akorát to čekání bylo strašný měla jsem jít kolem 8,hodiny na řadu a šla jsem až ve 12,00 měly dvě dvouhodinové operace takže si asi umíš představit co to bylo za čekání a ještě dotoho jsem měla maličkou usebe..ale snad už to bude dobrý a bude vše vpořádku.ZA 14,DNÍ JDU NA KO K DR TAK UVIDÍME CO MI ŘEKNE MUSELY TO POSLAT I NA HISTOLKU ,ALE TO TED POSÍLAJÍ VŠECHNO :D TAK SNAD UŽ BUDE KLÍDEK..ZÍTRA JDU S MALIČKOU K OČNÍ NA KONTROLU ČISTILY JÍ KANÁLEK A POŘÁT NÁM TO HNISÁ ZATÍM AHOJKY STÁNA

In reply to by ludrak

jejku,tak z toho bychse asi zvencla! :jawdrop: Takovou dobu čekat!To já jsem šla tak jak jsem měla, a přišklo mi to nekonečný,když mě vzbudili v 5 a 7 jsem šla pod kudlu...A kolik je tvé maličké???To už snad bude dobrý!Moc ti to přeju!!!A ta malá,chudinka ,snad ji to moc netrápí :? Tak se zatim měju krásně ať už od tebe slyším samé dobrá zprávy :a:

In reply to by Janullinka

AHOJKY JANULLINKO MALIČKÉ JSOU 3,MĚCÍCE A 20,DNÍ A VČERA U OČNÍ NÁM ZNOVA MUSELY ČISTIT TEN OČNÍ KANÁLEK CHUDINKA MALINKÁ ZA 3,TÝDNY JDEME NA KONTROLU TAK TO SNAD BUDE MÍT UŽ KONEČNĚ DOBRÝ,,,,JÁ JDU NA KO PŘÍŠTÍ TÝDEN VE ČTVRTEK TAK DOUFÁM ŽE UŽ MÁM VŠE VPOŘÁDKU. :ooo: A BUDE ODVŠEHO KLID HLAVNĚ AT MALIČKÁ TO MÁ DOBRÉÉÉ LETÍM AHOJÍKKK

Ahojky, neboj se. Když si vezmu kolik se dělá operací pod narkozou a dopadnou dobře, tak bych být Tebou byla v klidu. Navíc dávají slabou narkozu, protože je to docela rychlý zákrok.Však oni si Tě ohlídají. Držím palečky pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka