Kočárek coletto austin 3

24.06.2009

Ahoj holky,máte některá zkušenost s kočárkem coletto austin 3?Moc se mi líbí ten zelenej,jenže jsem se dozvěděla,že se na tu zelenou chytají mušky a že nemá naukovací kola.Nemám kde se na něj jet podívat.Vše je to daleko a znám ho jen z netu.

Ahojky kamarád ho má a neni moc spokojenej,kolečka jsou moc tvrdý a rukojeť nemá kloub,ale jen pošoupnutí,což je pro nás malý ne dobrá kombinace.No nevim,každej kočárek má asi něco.

taky jsem se na něj ptala, momentálně vede "naší hitparádu" a ve trojolkové verzi se nafukovací dělá. U čtyřkolky nafukovací kola nejsou ale u trojkolky jo ;) A s tou barvou ti moc neporadim, zelenou jsem zatím naživo neviděla, ale ta oranžová je mooooc pěkná a poměrně tmavá (vůbec se nepodobá těm barvám na těch fotkách), tak si myslím, že s muškama by problém být neměl a kdyby, tak přece existujou sítky proti hmyzu, ne? ;)
:a:

In reply to by blablablanicka

Také u nás vede.Nebo teda spíš u mě.Přítel nemá rád trojkolky.Ale řekla jsem mu,že stejně nejvíc s nim budu jezdit já,tak se s tim smířil. :°: A s tou síťkou máš pravdu. :a:

Ahojky,
ja mam koupenej zelený je užasny. :one: Ma nafukovací kola,da sel lehko preskladat,není vubec težkej,korbička je dost velká,na striške je možnost udelat okenko na vetraní.Mám 3 kolovej a fakt je supr.Sem s nim moc spokojená-zatím co jsem ho skoušela bez Nikolky--narodí se nám v zárí.

In reply to by Táňička 28

Do zeleného jsem se zamilovala hned na první pohled. :h: Viděla jsem s nim tady jezdit jednu maminku.A líbí se mi i cena.Snad to s těmi muškami nebude tak strašné.Líbí se mi i oranžový,ale na ten ty mušky půjdy asi taky. :\/: A jelikož nevíme co se nám narodí,tak nám přijde ten zelený vhodný pro obě pohlaví.Tak moc děkuji. :j) :a:

tak mušky se chytaj ne všechno možný:) i na oranžovou-která se zase líbí mě.. jinak na austinu jsou nafukovací kola, nebo se to dá určitě vyměnit.. jezdí nám tu po frýdku dva jeden červenej a druhej tušim zelenej a oba mají nafukovací kola.. jinak zkušenost s ním nemám, jen takhle od pohledu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka