Plzen-poradíte detskou doktorku??

25.06.2009

Ahojky holky z plzně,prosím Vas neporadili by jste mi některá dětskou Dr?Mám 4 mesícní holcicku a malá je už mesíc nemocná,nase dr.se stavi laxne,odmitla mi ji poslechnou,tzden nanto ji zjistili zapal plic nechala ji ATB tyden a pak vysadila že je to už ok,ale neni a dnes ji po dalsim tydnu nasadila jine ,a s tim že na kontrolu nemáme chodit jen kdyby se neco delo a máme prijit po 13.7 na dalsi hexa...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,já chodila se starším synem 2 roky k MUDr.Dvořákové na Bory,je to v areálu bývalé vojenské,dneska fakultní nemocnice.Byla jsem s ní spokojená,je pečlivá,že někdy jsem měla pocit že až moc.Když jsme se odstěhovali musela jsem ji opustit,teď tady máme dr. se kterým taky nejsem spokojená,ale dojíždět 40 km se třema dětma bohužel nemůžu.

In reply to by Kajula

Měla jsem s ní tu čest minulý pátek když tu zastupovala manžílka. Tady když maminky vidí její červenou fabii otáčí se a kráčí domů. Já je beru s rezervou oba,když jsme přežili jejich řádění my,doufám že ve zdraví přežijí i naše dětičky.

já nejsem z Plzně, ale až kousek za Plzní, takže ti neporadím.
My máme paní doktorku v Plasích a ta je bezva, jenže pro tebe trochu z ruky...
Snad se ti někdo ozve a poradí.
Zatim pa

In reply to by Kajula

Ahojky,prosímtě a jaká je ta doktorka v Plasích?Musíš se u ní registrovat ještě před porodem?Já tu moc dlouho nebydlím,tak nevím.....moc,moc děkuju za odpověď :a:

In reply to by zuzu-x

naše paní doktorka je bezva! Jezdí k ní spoustu lidí i z okolí a i z dalekýho okolí!
Je strašně fajn, ochotná, hodná a určitě by ti nikdy za nic nenadávala!
Já jsem jí volala, když jsme jeli z porodnice, jestli se nám bude zase starat o mimouška, tak jsme se hned domluvili a ona hned druhý den přijela k nám a pak už jsme jezdili my k ní.
A odkudpak jsi?

In reply to by Kajula

A jak se jmenuje....a nemáš na ní prosímtě číslo?Já mám dnes termín,tak nevím jestli si to nemám ještě zajistit......Jinak bydlím asi 7km od Plas-Pláně,jestli to znáš :) Ty jsi přímo z Plas??

In reply to by zuzu-x

ty znám, znám tam spoustu lidí, mam tam myslim i spolužáka ze základky a manža tam má nějaký kolegy myslivce :00:
My nejsme z Plas, my jsme směrem na Kralovice, 4km za Plasama - Žebnice.
Jinak paní doktorka se jmenuje Jitka Bezdíčková a telefon je tady: 373 322 076, dneska už tam ale není, ordinuje každý den, kromě úterka od 7:30 do 12:30 a v úterý 12:30 - 15:00.
Tak vy už čekáte mimouška každým dnem? To je fajn!

In reply to by Kajula

Fakt :) ,to já tu moc lidí ještě neznám...Žebnice mi něco říká,to je ale od Plas taky kousek :qu: Moc děkuju za informace,já jí cinknu...Jinak už aby to bylo a mimčo bylo na světě....ty máš termín kdy???Nebo už máš miminko u sebe??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky