Jupííííííííííííí!!! :-)

24.06.2009

Ahojte sluníčka moje..já mám takovou radost..ted jsem přijela z Pronatalu a mám tam dva folíky dominantní 19 a 20 mm a jeden menší 14mm.. :\x:
Konečně dobrá zprávička a ještě jedna lepší......No už vás nebud napínat :s: Doktor se ptal jestli to chceme ještě zkusit přírodně nebo inseminaci,tak jsme řekly,že rovnou inseminaci,když už čekáme tak dlouho.Takže dneska večer si mám píchnout něco jako Pregnyl,ale ten neměli,tak něco podobnýho a v pátek jdeme na to :qu: přítel tam má být v 10:30H a já ve 12:00H....a taky mi rovnou napsal Utrogestan a pak mi řekne dávkování.Holky já vím,že to stejně nemusí vyjít,ale už asi aspon nepřipadám jako blázen co si vymýšlí pozitivní těhu testy a přitom nemá ovu...a ted ji konečně mám...Hurááááá :qu:

to jsou moc dobre zpravičky,a hele-hele dva pěkně tučne foliky,aby jsi nakonec neměla dvojitou radost :a: ,každopadně moc ti držim palečky,aby jsi co nejdřiv měla // :qu: :\x:

to jsem moc ráda, vypadá to moooc nadějně, za chvíli budeš mít :cc): Držím palečky :one:

Lidusko, moc ti ti drzim peste, aby se mimi povedlo hned napoprve, moc Ti to preju, uz si to fakt zaslouzis, za to cekani vid? A vsechny priznaky nam rikej, urco budou tehu!!!!! Drzim peste!!!! :cc): :a:

lidu, moc držím pěstičky, aby to vyšlo. pokusím se našeho dr popostrčit k nějakému dalšímu postupu, protože mě to čekání už taky nebaví :s: tak v pátek inseminaci zdar, budu na vás myslet a držet pěstičky :a:

In reply to by Lidussinka

první řekl, hned jak jsem došla a řekla mu, že už se snažíme půl roku (ve skutečnosti rok), že nemám ovulku. no a teď jsme ovulku docílili, s pregnylem to nevyšlo, tak ať zas něco vytáhne z rukávu :s:
lidu, určitě budeš brzo maminečkou zlaťoučkou hodňoučkou, tak se na to těš....já se taky těším, jen si to představím :00: :\x:

tak to je parádaaaaaaaaaaa :qu: :\x: :qu: Tak to vypadá, že jestli to klapne (jako že věřím, že určitě), tak budeš mít březňátko a budeš těhulkovat se mnou a s Lulu ;) .

Ahoj Lidu, to jsou dobré zprávy, už se trápíš taky pěkně dlouho, viď. Určitě to vyjde, uvidíš, zasloužíš si to. Chtěla jsem se Tě zeptat, jak jsi s Pronatalem spokojena. Nechodíš náhodou k doktorovi Středovi? Díky za odpověď. Měj se hezky, držím palečky. N.

In reply to by Naděnka

Ahojky,no už se snažíme 25měsíců..tak už je to taky někdy pěkně na palici,ale snad se už brzy karta obrátí.Já jsem tam hodně spokojená,mám dr Krause,ale dneska tam byl někdo jiný a na jméno jsem nekoukala.Poprvý jsem se tam pěkně vypovídala a dr říkal,že bude asi problém ve žlutým tělísku a to se dá řešit,jenže pak jsem neměla dva cykly ovu,tak jsem byla zklamaná,ale ted mě zase potěšily i tím jak to berou hopem. :) Děkuji a já je držím tobě :a:

Tééééééda, taková změna. Tak držím moc moc palečky, aby se inseminace povedla napoprvé a ty jsi byla konečně těhulka.

In reply to by Lidussinka

No to by bylo supéééééééééééérrrrrrrrrrrrr :\x: . Mě teď docela bolí podbřišek, tak že by? Dneska teplota stejná jako včera 36,5, což je u mě bod mrazu. Tak doufám, že by ovulka mohla být. Jen je problém v příteli, nějak se mu přes týden nechce :|-|: . Bývá unavený z práce :(

In reply to by Andisek

Tak to u nás to je spíš obráceně..miláček by mohl pořád a když se dva dny ne :|-|: tak už mu to připadá dlouhý :s: a to já mám zase svý náladky a když jsem věděla,že nebude ovu,tak se mi až tak nechtělo :(
Tak to si Andísku říká o romantický(nebo divoký ;) )večer,co?Co ho zkusit svést a zkusit něco novýho,třeba nový prádlíko,kouknout se na nějakou erotiku ap..?Byla by škoda nevyužít toho,že je nejspíše ovu ;)

In reply to by Lidussinka

To ho moc neber, bývá teď poslední dobou docela protivný. Když se k němu přitulím, tak mi řekne ať ho neotravuju apod. Někdy mám pocit, že dítě se mnou nechce. O víkendu jsme byli na diskotécea přišla tam jeho kolegyně z práce, která je už více nežpůl roku na nemocenské kvůli epilepsii. Přišla tam asi ve 2 v noci a s těhu bříškem. Sedla si a začala kouřit. Přišel k ní vyhazovač a cigaretu ti zlomil. Přítel se nasral a koupil ji džus a ona vytáhla další cigárko a zapálila si. Tak ji ho vyhazovač znova zlomil. Pak se nasrala a odešla. Chtělo se mi v tu chvíli brečet. Když vím, jak bych moc dítě chtěla a ona tak hazarduje se zdravím miminka??? Pak jsem se přitulila k příteli a říkám mu, že bych naše dítě nikdy neohrozila a on mi řekl, že on to moc dobře ví.

In reply to by Andisek

Tak to je škoda,možná by to chtělo dovolenou,vid?Někam vypadnout,aby se dal přítel dohromady,odpočinul si.Teda ta holka je pěkná kráva :n: to snad není pravda...my se snažíme jak můžeme,aby jsme měly mimísky a někdo takovej si toho neváží...to je fakt nespravedlivý :n: No co naděláme..nebudu se rozčilovat,protože už brzy snad budu mít svýho mimíska a toho já taky nikdy takhle neohrozím.No a s přítelem jsi o tom mluvila jak se cítíš?

In reply to by Andisek

No přístup to je dobrý,ale řekla bych,že taky jen po nějakou dobu.Pak už prostě někdy nezbývá než vyhledat tu pomoc a trochu to i řešit,protože co si budeme povídat,my ženský vždycky všechno řešíme :s: a chceme,aby to ti chlapy řešili s námi,tak by se asi mohl trošku snažit,vid?Ale,holt každý chlap je jiný. Jsem ráda,že ten můj to chápe až se někdy divím,že to se mnou ještě vydržel,jak ho každý den láduju co novýho tady na webu :s:

In reply to by Lidussinka

Tak to u nás je přesně naopak. Vždycky když jsem domana netu a píšu si s váma, tak mi říká, co zase dělám na těch stránkách zase dělám. Jo a pořád mi řká, že si píšu s lesbama(promiň ten výraz), ale on to tak fakt říká a nedokáže to pochopit. On se o autechmá s kým bavit, ale já se o miminkách nemám s kým bavit. V práci jsou holky starší a mají děti, takže mě nechápou, snad kromě dvou kolegyň, které si tím taky prošly, ale těm je už přes 40 a taky už to berou jinak než tehdy. Takže vy jste jediné kdo mě chápe. Jinak mi všichni říkají, že na to nemám myslet. Ale co pak to jde po tak dlouhé době???

In reply to by Andisek

Tak to mě mrzí,že to máš takhle.Já sice mám kamarádku a mamču,který to zajímá,ale moc tomu nerozumí,takže to s nima taky tak neproberu,i když těší mě jak za mnou stojí :) Takže akorát miláček to odnáší,ale on je vůbec takový,že když ho něco zajímá a moc o tom neví,tak nelení sedne k netu a vyhledá si to.A ted to dělám já,zjištuju a předávám mu to a už je tak zblbej,že vybalil v práci kolegovi něco o ouvlaci a ten jen koukal a nevěděl,která bije :s: No a pak mám taky vás tady a to je taky velká podpora.A jak na to nemyslet?To nejde..aspon já se držela asi rok a byla celkem v poho,ale pak jsem se pomalu dostávala až sem,kdy už si někdy říkám,že to ani nevyjde a myslím na to každý den.Když se někdo zase příště zeptá tak řekni,že se snažíte,ale zatím to nevyšlo a dál už se o tom nechceš bavit.Já to tak řekla a respektují to,že na větu Nemysli na to! jsem alergická(až na jeho sestru teda ://: )

Ty jo,to je obrat :D Lidu,určitě to vyjde na poprvé koči,já v to věřím :one: :one: :one: :one:

Tak to moc gratuluju... Vzpomínám, jak jsem měla radost z prvního folíků s Clostíkem - bylo to úžasný... hlavně nás cca 2 měsíce před tím strašili, že budeme muset použít darovaný vajíčko!!! Teď jsem měla při odběru 27 oocytů - sice se IVF nepovedlo, ale jsou tam!!!

Budu držet v pátek palce!!! My jdeme za 3 týdny, tak jsem zvědavá na tvoje zkušenosti :-)

In reply to by Lidussinka

No já se ze začátku radovala, že máme tak hodně oocytů, jenže po 5ti denní kultivaci zbyla jen 2 embrya a ty jsme tam hned "šoupli"... Proto zkusíme do druhýho pokusu IVF aspoň inseminaci... Tak jsem na to zvědavá... Držím palce!!!

To jsou super zprávy!!! Budu ti moc držet pěsti, aby vám to vyšlo hned napoprvé, určitě si to moc zasloužíš.

lidusko tak to jsou skvele spravicky a tak rychle hned inseminace tak to je pokrok moc velkej vzdyt mas konecne ovulku a ktomu vam jeste dr. pomuze ted opravdu moc drzim palecky a musi to vyjit jinak to ani nejde udelal si mi radost :h: :h: :h: :h: :h:

Ahoj Lidussinko,
teda já mám za tebe holka radost!!!!! ..teda vlastně za oba.
Ty hele a to už Vám to teda v pátek udělají?...jestli tomu dobře rozumím.
Strašně ale opravdu strašně moc přeju aby Vám to vyšlo! :-))

Liduuuuuuu :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: já jsem tak šťastná za tebe.... chceš to hodit do tabule clostilek? asi jo, že? budu tam doplňovat i Andiska.....tak tam doplním u tebe i to IUI.... držím všechno co mám Lidu, aby se to povedlo :one: :h:

No supéééér tak to už brzo bude mimíšek... držím pěstičky a věřím že se jisto jistě zadaří....

Jo holky a ještě jsem vám všem zapoměla poděkovat za držení pěstiček a za povzbuzení,kterýho se mi tu vždy dostane..takže DĚKUJI :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky