kontrola na diabetologii

22.06.2009

Drahé tety a tety diabetičky ;) ,
musím se pochlubit jak nám hezky s Nell dopadla kontrola na diabetologii, včera jsem si sama musela 9x za den udělat odběr z prstu, nejhorší to bylo ve 2 a ve 4 ráno, jinak jela jsem tam na 8.00 se vzorky krve a moči, výsledky byly kol 12.00 paní Dr. mě pochválila, že tak vzorného pacoša :ww: už dlouho neviděla a to jsem nemusela být u druhé večeře na půl krajíčku chleba, tak jak některé chudiny zde. Můžu a mohla jsem sladké jogurty, müsli, meloun, banán, ale musela jsem si počítat jednotky a gramy, takže super práce, prý se nemusím až tak uskromňovat a jídla si klidně přidat, na konci července jdu na další kontrolu a v srpnu se uvidí.
Takže je mi líto holčin co narazily na Dr. které je opravdu trápily hlady, protože upřímně, mě by teda 150g ovoce na desátku....abych přežila do oběda, teda nestačil a na druhou véču půl krajíčku chleba :00: ... tak to by mě asi fakt štréchlo. Tak když to celé shrnu nic není tak horké jak se uvaří.
Zatím papapa

Ahoj Baruš,jsi šikulka,že to tak hezky zvládáš.A už to bude čím dál tím lepší.Zítra mě čeká poradna,tak jsem zvědavá co bude.Včerejčí odpol jsem proležela,bolelo mě bříško a šly mi ty bolesti do kříže,tak jsem zvědavá co mi na to dr.řekne.V so bylo to samý.Tebe Nell nezlobí?

In reply to by javorka

Ahojky Leňulko, teda Tebe ten kubíček pěkně trápí, já jsem s malou v klidečku, taky jdeme dnes do poradny, semo tamo mě polí krční páteř, ale mám to z toho jak se hrbím, protože mě pupík táhne dopředu, máme 10kg nahoře, včera jsem se vážila, jsem zvědavá do kolika to dotáhnem. Jinak si určo nechám dnes malou zvážit a změřím, musíš tetanko taky aby jsme to mohly porovnat, ale Kubíček je macíček, takže prohráváme :s: :s: :s: :s: Drž se, už to máme za pár, ještě přežijem prázdniny a bude :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

noc děkuju, já jsem ráda, že jsem na takovou narazila, měla jsem totiž výčitky, když mi holky psaly....no něco na způsob, že ubližuju miminku, když to striktně nedržím tak jak ony a že mám změnit Dr. vrtalo mi to v hlavě, tak jsem přes známe toho obvolala víc a vyzvěděla co a jak v podstatě mi potrvdily to co mi řekla má Dr a přineslo to ovoce, je jasné, že když je jejich Dr. nechá hladovět tak budou mít dobré výsledky, ale jde to i bez toho. Co vy mamko jak je????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je v pohodičce, ty s tím shazováním po porodu problém mít nebudeš, já mám taky 10kg nahoře, počítám těch 14-15 celkem, 10 necháme v porodnici a pak to půjde samo, jen si dej dokud můžeš!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kuji mamko Miško :ww: už se na tu mou prďolu moc těším, včera jsem se zase přesvěčila,že Nell bude pěkná dračica, bylo nás tam 5 těhulek a jediné mě se celou dobu vlnělo bříško, tak na mě všichni koukaly, vedle seděl nějakej mladej borec, ten to asi v životě neviděl, byl ze mě hotovej :s: :s: :s: :s: jinak malá je hodná akorát když jíme, jinak je to neuvěřitelné šídlo, no jsem zvědavá až se :||): :s: :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

fááákt jo, tak to si mě potěšila, to jsem ještě neslyšela :ww:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty jo, taky pěkné šídílko, no mamko doufám že to platí, jinak si fakt užijem, ale včera zkoušel děda přiložit ruku na pupík.....a....... klid....no mazec, to ještě malá nezažila se uklidnila a poslouchala zevnitř, pak zkoušela babi a zase ji dokopala tak si zase vyměnili ruce a zase klid... ta moje holka asi bude mít s dědou hooodně dobrej vztah .-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka