4,5 mesice a leze???

24.06.2009

Ahojky holciny, prosimvas kdy je normalni, ze mimco zacne lezt? ja jenom, ze nam jsou 4 a pul mesice a posledni dny se snazi lezt a vcera se ji to kousick i povedlo, je to normalni??? Prijde mi nejaka zrychlena, jen jestli mi ji v porodnici nevymenili za starsi miminko :-) jak je to u vas???

Kliknutím vložíte smajlíky:

některé dětičky jsou holt zrychlené. Nevím sice přesně kdy začal můj syn lést, ale na 6 měsících se stavěl v postýlce do čtrnácti dnů obcházel kolem postýlky a na osmi a půl už lítal jak čamrda. Ještě neměl ani rok a začal mi z postýlky utíkat. I přes to, že jsem měla matraci na nejníž tak se přitáhl ručičkama, přehoddil nohy a lítal po ložnici. Nikdo mi to nevěřil, tak jsem ho tajně natočila na kameru. Byl to prostě divoch. Taky měl na roce jen 8 kilo, protože chvilku neposeděl. Byla jsem z něj dost nešťastná, ale doktorka mě uklidňovala, že je prostě živej. Druhé dítě, mi přišlo zase nějaké zabržděné, protože dcera začala chodit až na 11 měsících. Byla pomalá baculatá a nikam nespěchala. Nejhorší byla babička ( moje babička nikoliv tchýně nebo mamka), která nesnesla, že nemám tabulkové děti. Neustále četla v knihách a nějak se jí tam ty pravnoučata nevešla. Nejhorší bylo, že jak dělal všechno tak rychle, tak jsem si ani mimíska neužila.

Ahoj, a je to opravdu lezení. je vzpřímená na ručičkách a je na kolínkách? pokud ano, tak to máš opravdu rychlíka. Pokud má ručičky povolené a vystrkuje prdýlku a trošku se odráží kolínkama-tak je to normální a ještě o lezení nejde. Jen to zkouší. Můj syn lezl v 6měsících.....

Ahojky mi sme 6M a pokoušíme se . No asi bych jí nechala pokud udrží hlavičku a nebouchá si s ní o podložku. Každý mimčo je jiný tak to moc nesrovnávej :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka