strasny navaly horka a vysoka bazalka :-(

24.06.2009

Ahojky holciny,tak jsem dobrala clostik a mam strasny navaly horka a nekdy naopak skrz me projede zimnice.k tomu jsem strasne protivna,fakt ale i sama sobe :? .nejradej bych nekam zalezla ,poradne se tam vyrvala :§) :§) a vylezla az me to vsecko prejde.proste nalada na .ovno.a k tomu teplota je zas strasne vysoka,takze se bojim abych nedopadla jako minule,kdy me asi v polovine cyklu konecne teplota klesla a ja dostaa znova silnou ms.nechnapu co to telo delaaaaa,proc ta teplota je takhle vysoka.vzdyt ultrogestan a clostik beru 4 cykly a prvni 2 cykly jsem mela teplotu v poradku,po ms byla nizka a ted??? :( snad bude lip............pristi stredu jdu k dr tak se pozeptam
omlouvam se za roman,ale potrebovala jsem to ze sebe dostat,vypsat se a ted se mi trosku ulevilo :h:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=8/userid=65547

AHOJKY KACI!
neboj se, treba jeste klesne a budes hlasit //. Kazda ma jinou bt tak se nenervuj. Vse bude v poradku uvidis a ovulka bude krasna a pekne :|-|: tak hodne stesticka :qu:

Ahojky Kačko, já dobrala clostík před týdnem a od středy do pátku jsem taky mívala návaly a koukám, že jsme natom s náladou podobně. Taky jsem docela protivná a někdy se divím tomu mému, že to se mnou ještě vydrží, protože já bych s takovým člověkem asi už nebyla, kdyby mi pořád mlel jen o mimču.

In reply to by Andisek

Andisku,s tema naladama je to strasny.ja uz jsem to i priteli vysvetlovala ze to je urcite tema hormonama a taky sem mu rikala ze az budu tehulka bude mozna hur ;)
Andisku doufam ze uz brzo se presunem k tehulkam a budem si rikat jaky mame nevolnosti a nalady a tak.....
musime vydrzet,bude lip :qu:

Ahoj Kačko,podobný stavy jsem měla minulí měsíc,tenhle pro změnu v době kdy jsem brala clostík,jsem do sebe nemohla pořádně dostat jídlo a když jsem se donutila,tak se mi navalovalo :sick: Tak přeji at tě tyhle stavy rychle přejdou a hlavně at přinesou vytoužený výsledek :cc): ;)

Při hormonálních stimulacích se už snad ani nejde divit těm stavům.. a myslím, že ani nemá smysl měřit teplotu, je to těmi léky dost ovlivněné.. a jen tě to bude stresovat, že ji máš vyšší než má být.. hormony jsou prostě děs, ale zas kolegyni co chodí k stejné dr. to po roce užívání těchto hormonů vyšlo, už je starší a neovulovala už vůbec. Tak snad tě to trápení bzy přejde!

kači, tak to mě mrzí, že máš s clostíkem takové problémy. ale doktor určitě najde příčinu. jestli tě to potěší, tak já depkuju už taky nějakou dobu a jsem otrávená a protivná, ale nevím, jestli je to clostíkem, počasím? tak se drž, uvidíš, že se to spraví. minimálně až budeš těhulka ;)

Katulisku teda ty s tím cyklem máš taky problémy.... :( teplota je opravdu hooodně vysoko.... poptala bych se doktora co a jak, s tímhle ti asi my moc neporadíme..... ale zato tě můžeme podpořit :one: tak hlavu vzhůru kočko, kup si něco hezkého, udělej si nějak radost a bude zase líp, uvidíš.... :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka