Ahojky tehulky a maminky :)

23.06.2009

Jak se dnes holky mate??? Jak snasite poslednich par dnu tydnu tehulkovani a jak se vam dari maminky s prckama???
U me to vypada, ze se me telo snad konecne umoudrilo, ale je to jak zazrak. Jeste vcera vecer jsem mela 39,6st, dnes rano v sest jeste 38,4 a ted nic, proste parada :)
Nasla jsem paradni vec, je to programek, kde muzete sledovat jak vas drobek roste
http://www.szu.cz/publikace/data/program-rustove-grafy-ke-stazeni?highl…
Mne s eto moc libi :)
Tak doufam ze napisete, jak se vam dari!
Papa a pekny den :)

Nazdárek, tak mi rosteme, rosteme (už máme 4,22kg), ale je to taky tím, že pořád papáme-no hrůza! A taky bychom mohli trochu víc spinkat, protože já jinak nic neudělám... :qu:

In reply to by Tez

no teda, tak to uz je taky poradny obrik!!! Ja jsem zvedava kolik Stepanka zas pribrala, pripadne mi najednou takova velika a hlavne uz ma konecne i faldiky, uz to neni zadny prcek :)
Taky mne obcas pripadne, ze nedelam nic jineho, nez kojim.... ale tak hlavne ze drobkum chutna, porad lepsi nez dokrmovat, nepribirat apod.!!!

In reply to by kenla

Hmm, to máš pravdu, ale i tak jsem to říkala doktorce a ta mi řekla, že má možná žízen, ale vodička mu nechutná (natož fenyklový čajík)-je pěkně vyčůranej v tomhle!!! :-g(
My jsme si taky s manželem, myslím v pondělí při koupání, říkali, že námnějak vyrostl...taky máme faldíky-dvojitou bradičku, když se čertí a na nožičkách a ručičkách, haha! A je pěkně těžkej-neusne jinak než u někoho a když ho třeba půl hodky držím, tak je to už záhul (to budou svaly). :s:

In reply to by Tez

to jo, i takovy prcek se pronese :) Mala mi taky usina bud jen u kojeni a nebo v naruci... no ale kdo by nechoval ze :)
A ty mu davas jeste piti navic? To neni vubec potreba kdyz plne kojis... aspon to tu porad holky pisou! A pokud mas dost mlicka, tak neni potreba urcite. A myslim ze dost mlicka mas, kdyz ti tak krasne pribira :)

In reply to by kenla

Já mám mlíčka dost, ale on chce strašně často pít-třeba i po půl hodině a paní doktorka (i moje mamka) říkali, že má asi žízen. Ale já do něj dneska dostala jen 10 ml vodičky, což nic není...

In reply to by Tez

ale at raci pije mlicko nez vodu ne? ja teda nevim, nevyznam se v tom az tak, ale pripadne mi zbytecne mu davat vodu kdyz se muze napit mlicka.... a to predni mlicko je jak voda, to je jen na zizen....
Ja treba dnes od 10 do 15odpo kojila 6x!!! ale od te doby zas mala spi..... a kdyz chce pit tak at pije :)

Ahoj Leni,

je fajn, že už jsi OK, ať to vydrží!!!!

Jsi hodná, že si sem dala ten prográmek, na první pohled vypadá složitě, ale je třeba si ho přes nápovědu osahat a bude super! Díky!

Já jsem OK, ale pořád 2v1. Ráda bych už měla taky mimi u sebe :-) Moc se těším, i když na porod teda ne :-(
Termín mám v sobotu, uvidím, doufám, že to bude dřív :-)

Tak se držte a mějte se všichni spolu moc fajn!!!

In reply to by PEvík

No ja taky doufam ze to vydrzi! :)
Vypada to slozite, taky jsem na to hledela, ale nakonec je to uplne jednoduche, staci vzdycky zadat datum a namerene hodnoty a pak uz se to samo ukazuje v grafech! Proste parada :)
No jsem zvedava kdy Evicka vykoukne ven, si moc dobre pamatuju, jak jsi tu resila dve carky, jestli jsi nebo nejsi tehu! Jak kdyby to bylo vcera :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky