CÍSAŘ A BOLEST JIZVY PO 3,5MĚSÍCÍCH :(

23.06.2009

nazdárek maminy.
Jak jste na tom vy? mám 3,5měsíčního prcka, porod byl císařem a poslední týden mě teda děsně bolí ta jizva. skoro vůbec to nebolelo a teď poslední týden je to mazec :(((((((( kdy vás jizva přestala bolet a co stím pokud bolí ????mazat?!?!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak jestli chceš postrašit, tak já jsem 9 měsíců po císaři a minulý týden jsem ji také cítila...... :00: no a pokud mě bolí, tak s tím nic nedělám :a: Já bych kvůli tomu na gyndu zbytečně nechodila, jak tady psala jedna kočka podle mě je to i počasím a tak....prostě někdy pobolívá.....

Ahojky ja jsem necele 4 mesice po cisari a jizvu mam krasne zahojenou ani neboli,prestala me bolet asi 3 tydny po porodu,no asi to bude tou zmenou pocasi,tak to zkus mazat Anička+Kristýnka

Já bych neplašila, měla jsem to samé, po porodu císařem byla jizva docela dobrá a pak tak kolem 3/4měsíce začla bolet, tak jsem víc mazala a ted(5.měsíc po porodu) je to zase dobré.Ale jestli tě to moc trápí, tak si zavolej k Dr.

mazat můžeš určitě. ale možná máš tu smůlu a bude tě jizva bolet celý život, při změně počasí Já mám za sebou druhý císař a po tom prvním jsem celou dobu měla s jizvou trápení, prost+ě občas bolela, a to mám děti skoro o 4 roky.

Ahojky,tak po 3 měsících mě už nebolele určitě,být tebou,tak si s tím skáknu na gyndu,raději,ať se na ní koukne doktor,není to sranda!!! Držím palce a přeju hodně štěstí!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka