Krevní skupina

23.06.2009

Tak dneska jdu k doktoru na kontrolu.Po včerejšim ultrazvuku jsem se docela uklidnila,tak snad i teď vše dopadne dobře. :j) Nevíte jak je to s krevní skupinou?Já mám 0 RH negativní.Po prvnim porodu jsem dostala injekci.Teď vím,že by mi kvůli tomu měli nabírat krev na protilátky,ale pořád se nic neděje.A to už jsme ve 20.týdnu.Nemáte s tím některá zkušenost?

Jo a určitě ti brali krev na triplle test v 16tt nebo nt+ ve 13tt a tam ti automaticky vyšetří i protilátky při rh-.

In reply to by zuzula

Ve 13 tt jsem na žádných krevních testech nebyla.Jen v tom 16 tt A dneska mi oznámili,že nemají výsledky z HIV a HBsAg.Tak tam musim znovu.Co je to HBsAg,to vůbec netušim.A dneska mi doktor řekl,když jsem se zase s tou krevní skupinou připomněla,že co mi mají nabrat,mi naberou.Už mám pocit,že jsem pěkně otravná.Ale oni by měli pochopit,že člověk má strach.

Ahojky.Tak já mám taky rh- a brali mi krev ve 13tt-to bylo v pořádku,tak pak to berou až ve 30tt.To jsem měla taky dobrý.Jestli berou ještě potom,nevím,ale myslím,že ne.Asi jen pokud máš problémy,berou častěji.Nevím.Ale určitě vědí,co dělají.Neboj se.Však se zeptej dr a uvidíš,co ti poví.Držím palečky!!

Ahojky, ja jsem sice teprve prvorodicka s 0- , ale i tak mi ravidelne berou protilatky, uz asi po4. Pri druhem mimcu mi je pray budou brat ve stejnem intervalu, tzn. 13tt,20tt, 30tt a 36tt, tak nevim, jestli zaleti na mudr.????????

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka