kolikrat kojite

22.06.2009

Ahojky maminky co kojite.Chtěla jsem se zeptat kolikrat za 24 hodin kojite sve miminka.Malé jsou tři měsice a prijde mi,že už tolik nepapka.dekuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, malá má tři měsíce a papáme pětkrát denně. V noci mi vydrží spát 9-10 hodin, takže víckrát jak pětkrát se najíst ani nestihne, krmím teda přes den po třech hodinách. Dřív taky papala víc, ted už je i rychle nakojená, asi si umí rychle vzít, kolik potřebuje, protože přibírá pěkně.

Ahoj mala ma necele 4 mesice a pripada mi ze nedelam cely den nic jinyho nez kojim,a to se snazim na doporuceni dr.kojit co 2 hodiny ale mala ma furt hlad takze kojim 8-10x pocitam i noc ,pres den mi vubec nspi takze kojim vic jsem ststna ze aspon spi v noci Anička+Kristýnka

v noci kojím každé 2 hodiny,naposled kolem 6 ráno,pak v 8.30,to většinou u toho usne a spí tak do 12.00,pak zase cca.2 hodiny no a usne zase kolem tý 15.00 a spí do 17.30,to nakojím,v 19.00-19.30 ho koupu ve 20.00 začnu kojit,kojím nejdřív z jednoho-když neusne dám mu druhý,takže tak do 21.00 spí a budí se po pulnoci a to pak kojím cca.po 2 hodinách.No prostě si připadám,že furt kojím. :a:

In reply to by Muchlacek

jo, to mám i s nocí, vešer jí tak v osm, pak tak v jednu, kolem třetí čtvrtý, v sedm, pak asi v devět ve dvanácr a pak asi ve čtyři, no jak kdy. Když jsme třeba někde venku, tak vynechává a jí dost pozde, spí dlouho. No a když je teplo, tak si zas pžidá, asi ne žížu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka