Prosím o radu

22.06.2009

ahoj holky,
potřebovala bych od vás radu. Špinila jste některá před MS a pak byla těhulka?
Já začla včera a teplota trochu klesla, tak jsem myslela, že BT dneska klesne a mrcha dorazí no a místo toho BT stoupla a špiním dál. Tady je grafík http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=65489/nummer=5
A ještě bych se chtěla zeptat, od minulého týdne mám na zádech opar, tak jestli by to případně nevadilo :cc):
Děkujuuuu :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jenom rychle...když jsem otěhu, tak jsem v době menstruace špinila celou dobu - asi 6 dnů. ale bylo to jenom trošku. takže držím palečky, ať dr. povrdí těhu!

In reply to by KackaTP

jj, to jsem si už taky přečetla, že testík máš pozitivní :-) akorát jsem strašně spěchala, tak jsem nenapsala víc. jinak mají dr. se to špinění moc nelíbilo a v 9tt jsem začla hodně krvácet, naštěstí miminko je pořád v bříšku. musela jsem asi 3 týdny ležet...a teď už běhám po venku, řídím, nakupuju :///: ale první tři měsíce byly hrůza...pořád mě strašně bolelo břicho a nemohla jsem zatlačit ani při močení. tak buď na sebe opatrná, jo?

In reply to by sisina03

děkuju, jsem na sebe hodně opatrná :). To špinění před MS bylo fakt asi zahnizďování a bylo to hodně moc slabé. Ale šetřím se a každý den odpoledne si dám tak hodinku spánku. Řídím se tím, co chce moje tělo, když si chce lehnout, tak si lehnu :///: . Mě zatím bříško neboli. Přeju Ti pohodový zbytek těhotenství a bez bolestí ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám docela strach, že dorazí. Kdykoli jdu na záchod, tak jsem přesvědčená, že mrcha dorazila a zatím nikde. Zítra se rozhodne, už aby bylo pozítří :). Tobě držím pěsti na sobotu ;)

Ahoj Kacko, ja jsem spinila 2 dny pred ms, tak jsem si udelala asi vzteky test, a byly tam //,sla jsme k dr, dal mi Ascorutin, a spineni prestalo. TAkze myslim ze je tam mimisek :) a drzim moc peste, aby tam byl!!!! :cc): :a:

Ahoj, já špinila malilinko 2 dny před MS , což už byly na testu // :)
Opar by snad vadit neměl, v této době je to vše nebo nic...

Ahojky kačko, co jsem ti včera psala, hm??? :qu: ja špinila v den ms a druhy den po ocekavane ms // :qu:
grafik je uzasnej, ja verim ze tam je :cc):
šup pro test a testovat :ww: moc ti drzim petsicky...me se dneska zdalo ze jsem mela 2x na tt // :s: a i v tom snu jsme byla v soku a mlela jsem ze jsem terpve 5dpo atd...az jsem se z toho zbudila a jsem dneska 5dpo :s:

Ahojky Kačí, no tak to vypadá dost nadějně.... Molo by to být i uhnizďování když se telotka vrátila zpět nahoru... Držím pěstičky.....

Ahojky Kacko, myslím, že špiní docela dost holek v době očekávané ms :one: a zkusila jsi testík? Grafík vypadá parádně :\x: :qu: ........ držím palec, aby tam bylo mimi :cc):

In reply to by lulubar

Děkuji :). Nezkusila, protože jsem si myslela, že dneska BT klesne, tak jsem si ani žádný nekoupila. A mám strach, že se stejně mrcha rozjede zítra. A když ne, tak mám zase strach, jestli náhodou nemůže mít ten můj opar na zádech nějaký vliv na mimíska :(. Se z toho po...

In reply to by KackaTP

Kacko tvoje obavy chápu ;) ale testík bych zkusila.... kdyby tam byly // tak můžeš hned běžet k doktorovi, s tím, že jsi těhule a máš ten opat :one: takhle vůbec nevíš na čem jsi........ kup si testík a když zítra teplota bude nahoře, tak to prostě zkus ;) za to nic nedáš

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky