amniocenteza

22.06.2009

Teď mi volali z genetiky,že mám špatný výsledky.Musim na AMC.Vůbec netušim co bude.Zase další nervy.Mám hroznej strach. :§)

holky hurááá,výsledky jsou v pořádkuu,teda těch 95% důležitých chromozomů..zbylých 5% prý bude až za tři týdny...mooc Vám díky za podržení

Ahojky holky,tak už to mám za sebou,měly jste pravdu,vůbec to nebolelo.výsledky budou zítra,teda ty základní nejdůležitější,zbytek za tři týdny.Jinak jsem vyfásla po dobu těhu a po něm injekce fraxiparin do břicha,takže AMC byla proti tomu nádherná.

přesně vím, jak se cítíš, já taky byla dokonce s dvojčátky, tak jsem se strašně ale strašně bála že mi nastanou ty komplikace co potkávají 0,5%maminek.

Zvládly jsme to výsledky byli dobré(a to bylo riziko 1:160 u obou miminek), přežít se to dá, není to nic strašného!!!

Každopádně musíš být moc statečná snaž se být co nejvíc v klidu a to taky psychicky a určitě to dobře dopadne!

všechny Ti držíme palce!!!
tak se drž!
pa Jitka

neboj se,i genetika muze byt poplantana,maly ma omfalokelu,a me poslali ve 13tt na"chorio"a to vyslo katastofalne vcetne ultrazvuku,uz sme mimiska oplakali,
ale pak sme byli na plodovce a ta vysla ukazkove,byly to silene 2mesice cekani ale celo dobu sme hladili brisko a rikali ze to bude dobry, :one:
pro zasmani:manzel malemu v tom 13tt nasadil takovou"lecbu"-kazdy den 1 kinder cokoladku, :s: tetka jsem ve 31tt a maly se ma k svetu a vypada to ze mu je lip,takze verime ze pozitivni mysleni a mozna i ta cokoladka pomohla :s: :s: :s:
tak ti drzim palecky at ti dobre dopadne:a: :a: :a:

NEBOJ, NEBOJ, NEBOJ :n: :n: :n: :n: :n:
triply bývají falešně pozitivní, a pokud jsi měla dobré výsledky z screeningu v 1.trimestu, tak není proč se bát!!
Amnio nedopadne jinak, než dobře!! věř tomu!!!! a dozvíš se aspoň se 100% jistotou pohlaví miminka :e):

Dady neboj to bude v pohodě-my jsme přece zdravé holky ,vím že máš strašíka a nervíky,ale neblbni mysli na to malé určitě to bude dobré prostě si tě jen musejí vyšetřit,budeš mít jistotu že v sobě nosíš krásné ,zdravé miminko-držíme moooc palečky I.

Ahoj , já měla riziko m. Down 1:140! a dobře to dopadlo! Pokud jsi měla v pořádku NT a ostatní screening v prvním trimestru, tak to téměř jistě dobře dopadne!!!Neboj se, ty tripply vycházejí špatně kdekomu a hodně přes 90% je to jen falešný poplach!
Amniocentéza je trochu nepříjemná, ale není to žádná hrůza, pak bude dva dny doma ležet v klídku..Jen to čekání na výsledky je stres. Ale vše dobře dopadne a ty budeš mít zbytek těhotenství jistotu, že mimi je zdravé a navíc jistotu, jakého je pohlaví.)

In reply to by mirax

Ahojky,já měla ve 12tt vysoké NT,kvůli tomu mě hnali na genetiku,kde mi dělali Ultr a náběry krve.Mezitím mi brali pořád krev a vše v pohodě.Jenže dneska mi volali,že náběry z genetiky vyšly na hranici,takže pro jistotu musim na AMC.Na ultr šlo vidět nosní kůstku,tak pan doktor říkal,že Down by to neměl být.Nevím,ale na začátku jsem měla hematom a tady holky psaly,že by to mohlo být i tim plus věk a testy pak vycházejí divně.

In reply to by Dada78

Věřím, že to jsou nervy. Kdy na ten odběr jdeš a kam? Někde už volají výsledky ten den, alespoň to, zda jde o m.Down nebo ne...Je to stres, vydrž, nic jiného nezbývá. Pevně držím palce, aby to dobře dopadlo a mimnko bylo zdravé.
Můžu se zeptat, kolik jsi měla NT?

In reply to by mirax

Jdu teď ve čtvrtek,musim jet do Plzně,jinak na NT jsem byla u nás ve Varech na genetice.Měla jsem 2,91.Pak mi dělali testy a vše v pohodě.Bohužel ale krev kterou mi brali na genetice vyšla špatně,takže sama nechápu,jak je to možný.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tobě taky vyšly špatně testy?Prej je mám na hranici,ale nevím přesně kolik a jaké,po tlf mi toho moc neřekli..jdu ve čtvrtek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Chudáčku,to sis musela prožít?běhá mi mráz po zádech.Ještě,že to máš v pořádku.Já toho moc nevim,mě to prej vysvětlí ve čtvrtek,ale prej mám výsledky na hranici.Ve 12tt jsem měla vysoký NT

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:r: Kéž bys měla pravdu.Jenže mě teď rozbrečí všechno,bohužel na to se nedá nemyslet

neboj se odběr plodovky není taková hrůza, jak to spousta holek líčí, jen je to nepříjemné!!!!!
držim palečky, ať je to OK!!!! Hodně štěstí!!!!!

In reply to by griotka

Aha,mě je 30,ale jsem po dvou potratech,takže tohle mimi je vymodlený.Mám problém udržet ho,takže od začátku jsem na práškách.

In reply to by Dada78

tak to se ti nedivím,ten strach se nedá ovládat, ale musíš věřit a myslet pozitivně.... Emi byla taky vymodlená, mám za sebou gynekologickou operaci, nějaký atipický bujení, naštěstí nebylo zhoubný - po 15 letech jsem se dočkala.... ale je to jiný, když už člověk jedno dítko má.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka