Vcera rano jsem zacala spinit a odpoledne krvacet.Bohuzel spineni trva doted.

22.06.2009

A to si mam jit dnes pro neschopenku na rizikovy.S hruzou pujdu dnes k dr.Kez bych patrila mezi ty,co se jim to taky deje a presto mimi donosi.

Ahojky Leni, jezisi marja to snad ne moc drzim palecky aby vse bylo dobre :h: urcite pak ihned pisni budu se sem chodit divat ju? Proc ti dr nedal rizikovy hned? :n: Drz se s mimiskem myslim na vas :h: :k:

In reply to by lena

no ja ti to povim pac jsou dr blbci vidim to u toho svyho, premyslim jak si to vydupu, ale proste udelam cokoliv nehodlam aby se to zopakovalo to je jednoduche, a nekomu daji po jednom potratu rizikovy ihned takze enchapu tu logiku :n: :( Tak uvidis ze si mimisek domluvit nechal a vse bude ok cekam jak jsi dopadla a stale drzim palecky :h: :one:

In reply to by KralovnaK1

snazim se byt v poho.myslim na to,jak me den pred tim rozhodila matka,druhy den trochu ten muj....A taky tady premyslim,jestli mam v osudumze budu mit jen jedno dite.Uz me napadla i kartarka...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a ten muj porad odmita koupit auto.Od te doby jsem pak jen lezela.

Zlatí, na to špatné ani nemysli... uvidíš bude to dobré... držím pěstičky, pak hned podej zprávu jak jsi dopadla

Ahoj leno, budu moc držet palce, aby krvácení bylo jen z hematomu a miminko si vedle dál vesele rostlo. Držte se a dej vědět, jak jste dopadli.
Je mi moc líto, že tě to potkalo, je to hrozný stres....

vše bude v pořádku, proč si nejela rovnou do nemocnice když si začla krvácet, ale neboj vše dopadne dobře, pak písni jak jsi dopadla, držím palce, já taky krvácela ale na 3 tt a o jedno mimi sem hold přišla, ale dopadlo to dobře mám holčičku pomalu už 6 měsíců, tak držím palce a dej pak vědět

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky