holky moc prosím o odpovědi!!!

20.06.2009

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli je tady nějaká mamina, které celé šestinedělí odcházeli očistky ba dokonce i dýl. Právě zítra končím tzv.šestinedělí a pořád mi očistky odcházejí,tak nevím jestli mám zavolat dr. nebo je to normální. U dcery, která má 4a půl roku jsem takový problém neměla, to bylo po 14 dnech bez problému. A jak se pak mám objednat na kontrolu po šestinedělí, když se pořád bez vložky neobejdu
Prosím o radu, moc díky všem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda,
já rodila normálně a očistky taky stále odcházeli a dost silné.. až se mi točila hlava a bylo mi zle.. Tak sem i přes krvácení šla k dr. napsal mi antikoncepci aby to těma hormonama přešlo.. Po 3. prášku je to OK!
papa V.

jo holky tak díky, trošku jste mě utěšily, já jsem taky po cís. řezu a to už po třetím. tak dík, ale raději ještě zavolám dr. a objednám se na kontrolu, kdoví jetli třebas nebude mít dovču, když už pomalu začínají prázdniny, to on většinou mívá.

Ahojky, já jsem rodila 10.prosince císařským řezem a očistky mi odcházely ještě koncem ledna než to definitivně ustalo!!! Hrůza, už jsem se bála, že to ani nepřejde, ale doktor mi na kontrole říkal, že je to v pořádku, že je to normální a že to ustane. Ustalo.

Ahoj u me to trvalo 3mesice a kdyz jsem se objednavala na kontrolu po sestinedeli tak dr rikala at stejne prijdu aby se radeji podivala jestli me tam neco nezustalo nakonec me pichla injekci a za tyden jsem sla zase vubec to nepomohlo nakonec me hrozil vyskrab ale jeste me pak dala nejake leky a to nastesti pomohlo tak jsem do nemocnice nesla.tak si zavolej dr a uvidis kazda to mame jinak

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka