Bojím se!

20.06.2009

Holky ve čtvrtek jsem si dělala test a byl pozitivní. Byla na něm teda ta druhá / slabá, ale dělala jsem si test i dneska a připadá mně, že je ta druhá / ještě slabší!!!! Nevím co to znamená a co mám dělat!!!:-(

Holky, dělala jsem si 3 testy - ve čtvrtek, včera a dneska. Ve čtvrtek byla ta druhá / slabší, ale byla hezky vidět, včra ale už byla o kapánek ještě slabší, tak jsem si říkala, že pčkám na dnešek a byla ještě o něcí slabší - uý není skoro vidět. Všechny byly od Mamatestu! No nic, je to v háji! Už jsem celý dopoledne probrečela! Ale MS ještě nedorazila. Mám skoro až "křeče" na pravé straně podbříšku! Co mám teď dělat?????????????

In reply to by Natalka28

Natálko,hoď sem fotečky těch testů...já asi týden měla silnější a pak slabší čárky...byla jsem z toho nešťastná...křeče nemusíš mít jen z mrchy..mně dost bříško taky pobolívalo..A teď jsem 16tt a miminku se daří dobře...takže buď v klídku..a hlavně se nenervuj!!!A to se mi ještě stalo, když se mi pak objevila silnější čárka,tak sem si dělala test před přítelem a čárka bylá tak slaboulinká,že mi řekl,že je to omyl..a že těhu nejsem..a já byla ;) ...Natálko,odpočívej a opravdu zkus se nenervovat...dokud nedorazí nevzdávej to...Jolanka

In reply to by Natalka28

Natálko nechci tě nějak vylekat, ale jestli čárka slábne, tak to asi nevyšlo... :( Bohužel se to stává a už několik holek tady to mělo. Zkus radši pro jistotu zajít na pohotovost, ať tě zkontrolují když máš ty křeče. Držím pěsti, aby se moje domněnka nepotvrdila. Ozvi se pak.

Ahoj a dělala jsi oba testy z ranní moči? Čárka by měla po dvou dnech už trochu zesílit...Vydala bych se v pondělí na gyn., aby ti vzali krev a mohli sledovat, zda HCG roste, jak má. Na UTZ je asi ještě brzo, tam nejspíš nic neuvidí.
Držím palce, aby čárka sílila.

Ahooojky...Dělali jsi si test od stejné značky..Ale nevadí jak je to silné..Jsi těhulka :-) Gratuluju

Natálko a nebude to tím,že sis dělala ten druhej test od jiný značky?Zkus test vyfotit podíváme se.Třeba se ti to fakt jen zdá ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky