Baby calm

19.06.2009

Ahoj maminky,
chtěla bych všem doporučit tyhle kapky na prdíky.. my měli do ted saab a Kubík po jídle dost brečel i se v noci budil. Včera sem je konečně sehnala a v noci spinkal 7 hodin (je nám necelých 7 týdnů :-) a nic ho už netrápí. :c:
Tak snad to případně pomůže i Vám :one:
papa V a K.

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky moje zlaté KAPIČKY ASI ZABRALYYYYYYYY :\x: :\x: :\x: :\x: mala se nám i dneska krásně vykakala!!! krásně prděla a spinká a pláč, jen minimální a to jen na jídlo :\x: :\x: :\x: až je to takový nezvyk, že furt na ní koukám, jestli fakt spinká ... jsem ráda, že už ji tak bříško nebolí....

In reply to by Mishuge

Tak to je super aspon malá už nebude mít boleníčko :one: Já tet nemužu dopustit na ty probiotické kapičky,nám byby calm pomáhaly jak kdy,ale když se měl vykakat tak se pěkně kroutil a brečel než se pořádně pokadil a tet po těch probiotických se ani nekroutí jen tlačí ani nespozoruju,že se pokadil :///: Berem je tet třetí den a supeeeer :qu: :\x: Hlavně,že ty naše zlatíčka už ty prdíky nezlobí :one:

In reply to by jesterkalackova

tak my jsme aji bez těch kapiček spaly těch 7-8hodin, někdy jenom 5 a pak třeba pokračovali.. ale přes den se to nedalo vydržet, to jenom furt v náručí malou atd. dneska jsem se popravdě nudila, jak malá byla hodná :-) jj zaklepala, doufám že to tak hezky zůstane a bude pořád tak spokojená a bude se na mě hezky usmívat tak jako dneska..

tak holky, včera jsem koupila ty kapičky, tak uvidíme, už jsem ji je dala čtyřikrát a prdíme,ale zatím pořád pláčeme i tak, tak nevím třeba než to zabere uplně,tak to může trvat a nemusí to hned na poprvé zabrat!! doufám, že to zabere uplně a malinká se nebude tak trápit, je vždy úplně červená jak rak, když pláče... tak zatím se mějte holky ... papa :k: a držte palečky,at to zabere!!!! :dance:

In reply to by jesterkalackova

děkuji moooc, ale vypadá že to zabírá!!zatím spinká ale rozhodující bude odpoledne, protože to propláčeme skoro celé,tak uvidíme!! ale prdí,tak jsem ráda, že aspon něco jde ven .. jj všechno se má zkusit!!! ještě jednou mooooooooooooooooc děkujíííííííííííííííííííííííííí :k:

In reply to by Mishuge

Není zač :ww: My jsme to měli nejhorší večer po koupání, když měl jít spát. To bylo vždycky křiku :§) Nebýt holek tady, tak nás doktorka honí někde po nemocnicích v Brně a myslím, že by nám nijak nepomohli. Ještě, že jsem se tady o tom Baby Calmu dozvěděla :°: :qu:

Ahojky, my nepoužívali žádný kapičky a taky jsme to zvládli. Nám pomáhalo na prdíky cvičení a masáže bříška a ten pytlík s pecičkama. Kapky než zaberou to trvá a někdy toje ještě horší a my to rozhejbali a prdíky šly ven sami. V extrémní situaci když nám to nšlo ven, tak jsme použili trubičku, ale to bylo jen 2x.

hahááá ještě, že sem sem dala ten příspěvek.. my kopyta to nezředili vodou :s: bylo nám divný že je tam toho tak málo... che
no tak ještě že sem si to tady přečetla, nějak sem ten obal nezkoumala :00:

nase mala snedla 3 sklenicky.spala v noci krasne,pres den jakš takš a kazdy večer se kroutila a plakala. kapky jsem pak prestala davat a boleni bylo ze dne na den pryč. sama jsem koukala. myslim si ze trapeni mela akorat po tech kapkach

ahojky holky, taky bych je chtěla zkusit dát malé.. mám sab a vůbec to nepomáhá... chtěla jsem se zeptat zda se musím ohledně toho radit s doktorkou, nebo stačí do lékarny jak zajdu a koupím si??? A koupím je v každé lékarně??? a jak se používají??? moc děkuji předem..doufám, že nám taky pomůžou ...

In reply to by Mishuge

Ona je ve skleničce jenom trocha, kterou zředíš kojeneckou vodou po rysku, která tam je. V návodu je napsáno dávat před každým jídlem a v případě potřeby i mezi jídlem. Já jsem dávala před každým papkáním 10 kapek a jak bylo malýmu 5 měsíců, tak jsem přes den začala dávat jen 5. Teď nám jsou 5,5 měsíce a doufám, že už brzy se těch prdíků zbavíme úplně........

Jj, naprosto s tebou souhlasím. Jsou super, my je taky používáme a máme klid. Nejdřív jsme taky měli Sab, ale ten nezabíral a pak jsem se náhodou na těchto stránkách dozvěděla o Baby Calm a ony zabraly. Doktorka nás už chtěla poslat na vyšetření do nemocnice, ale řekla jsem jí, že zkusíme ještě tyhle kapky a ona že jo, ale že si myslí, že to nepomůže. Ale pomohlo. Mě připadne, že všichni dávají Sab, jak v porodnicích, tak doktoři, kterej stejně nemá žádný účinek. :n:

ahoj Veru my je máme už taky nějaký čas,nám pomáhají od začátku,ale když má koliky tak jak kdy,já tet koupila ty probiotické kapičky tak je máme druhý den,ale je pravda,že nám nejvíce pomohlo um.mlíčko na koliky beba sensitiv :one: jinak my máme reflux,tak,že ty prdíky nás ještě trošku zlobí,ale koliky už nemáme :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka