Už si připadám hloupě,

17.06.2009

ale jsem z toho vážně celá špatná. Ještě že čekám své třetí a tím pádem i poslední dítě. JE MI STÁLE ŠPATNĚ. Být mi takhle u prvního, asi si nepořídím ani druhé dítě. Dneska jsem 21+3 a pořád zvracím. Ještě ke všemu mám hroznou rýmu a ta mě dráždí na zvracení ještě víc a častěji. Žaludek mě bolí pernamentně. Když jsem to říkala p. dr. tak se jen usmíval. Asi se bavil,ale mě do smíchu vůbec není. Dobře mi bylo naposledy 20.2.09. To si pamatuji přesně, protože jsem byla na plese a druhý den mi začalo být zle.

Kliknutím vložíte smajlíky:

:a: vážně líto.Ale také na tom nejsem nejlíp.Nejdřív zvracení,pak kvasinky,včera jsem dobrala podslední antibiotika po zánětu a teď mě berou plotýnky :r: Přítel už se mi směje že není nic na co bych si nestěžovala.Bych ty chlapy chtěla vidět :s: kdyby to nosily.Já už se taky vymlouvám na věk.První jsem měla ve 20.Druhé ve 23.a teď mi bude v srpnu 30 tak sakra už mám na to kňourání nárok ne?Izabela

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já se na to vyprošení moc necítím, ale zase si říkám jiné zůstávají doma od začátku, proč bych nemohla být na neschopence od dvacátého čtvrtého týdne. Bez tak to nějak doma nestíhám. Být doma v klídku by bylo určitě daleko lepší.

In reply to by Behunka

Ahoj, uvidíš jak budeš ráda, že jsi doma. Kdykoliv Ti nebude dobře tak si můžeš odpočinout a pro miminko to bude taky příjemný. Dr. ví jak Ti je, neschopenku Ti určitě bez řečí dá. Hlavně mysli na sebe, co Tím pro sebe uděláš a na názory ostatních se neohlížej.

ahojky,to je vážně hrůza,mám kamarádku první dvě těhotenství úplně v pohodě a to třetí (ve 30letech)tak jak píšeš ty,v polovině teda přestala blinkat,ale zase nemohla nikam moc chodi,pořád jí bolelo břicho a chodíla na záchod,měla průjem.Já tak 3 týdny už nezvracím,ale zle je mi pořád a navaluje se mi taky,jsem unavená a když trochu chodím bolí mě dole břicho,prostě žádná pohoda.A nemůžeš zůstat doma ,že bys víc odočívala?? I když já na sobě porozuji ,že jak mám třeba jeden den hlídání pro K. a můžu odpočívat je mi snad ještě hůř,než když s ním někam vyrazím........tak nevím.Drž se a hlavně ať je ti už líp.

In reply to by LuciaF

no zatím jsem si pořád říkala, že je lepší chodit do práce, než se doma pozorovat a hekat. Teď jsem přesvědčená ( jestli v sobě najdu odvahu) že při příští návštěvě u dr. si řeknu o neschopenku. Jenže nevím jak. Je mi nějak blbé jen tak říct, že bych už ráda zůstala doma.

In reply to by Behunka

tak to se vůbec neboj,řekni ,že ti je pořád tak zle,potřebuješ odpočívat,já u první těh.zůstala doma od 22t.teď jsem ještě na mateřské s prvním,ale taky bych zůstala na neschopence,do práce by to nešlo,uvidíš ,že ti bude mnohem líp.

Ahojky, je mi 31. První dítko jsem měla v 18-celé těhu jsem problila. Druhé dítko v 19-těhu bylo ok. Teď čekám třetí a v pátek budeme rodit. Bylo to pro mě nejhorší těhotenství, občas je mi zle i teď. Bolí mě všechno,i to co jsem si myslela, že snad ani neexistuje. Za celé těhu jsem se cítila dobře jen pár dní a to kolem toho 25 týdne. Nevydrželo to dlouho. Takové komplikace jsem u těch prvních těhu neměla, takže jsem řekla, že je to naposledy, není čas na hrdinství :s: Ale zvládla jsem to, zítra mám nástup a v pátek malou u sebe, takže to docela uteklo. Ale to mimčo nám to vynahradí :\x:

In reply to by katerinarehurko

páni, to mám ale vyhlídky. To miminko mi to určitě vynahradí, ale termín porodu mám až 24.10.09 a to je ještě PŘÍŠERNÁ doba. Asi je to věkem, protože mě taky bolí všechno. Ráno sotva vstanu z postele. V práci jak sedím, tak se nemůžu zvednout ze židle. Často mě bolí hlava a zvyšuje nevolnost, už teď mě bolí záda v kříži. Připadám si jak nějaká fňukna. No snad se taky mimíska dočkám.
Přeji aby vám to dopadlo vše na jedničku a v pátek miloučké schledání

v nemocnici v Hradci doporucuji popijet i colu...ja teda zvracela do 16 týdne a to jsem si myslela ze je taky vecnost a ty teda to mas daleko horsi..ale zase jsem slysela o pripadu, ktera zvracela cele tehotenstvi a tak musela byt dokonce v nemocnici a davali ji vnitrozilne stravu....to musi byt teprve mazec:( jo a ta cocacola musi byt ta prava a s cukrem...zadne nahrazky a nebo light...me to teda strasne pomahalo, byla jsem az na ni uplne zavisla, ze me musel od flasky pritel odtrhavat:))))) a rika se ze kdyz vypijes litr za cely den, tak ten kofein vuuuubec nevadi....tak at je ti brzy lip, ahojky

Díky, homeopatika určitě vyzkouším. Já se tady v lekárně ptala, ale nabídli mi jen cocciline a to je na kynetické nevolnosti v autě a to mi moc nezabírá.

In reply to by Behunka

ahoj, zkus také ty zázvorový lízátka,nebo taky mají přímo zázvorové tablety.Také mi bylo pořád zle ale měla jsem při ruce i něco malého k jídlu a když mi bylo blbě , tak jsem se trochu najedla a bylo to ok. A zrovnajsem si říkala to co ty jsi psala, že nevím jestli budu chtít další mim když mi bylo takhle špatně. Ale zase si říkám, že to další těhotenství bude třeba lepší. :s:

Ahoj, tak to je vážně nepříjemný. Mě skoro celé těhotenství pálí žáha a to mě taky štve. Jak píšeš o té rýmě, měla jsem to taky. Někde jsem četla, že může být i celé těhotenství špatně...tím Tě nechci stresovat. Napadlo mě, co se zeptat v lékárně jestli na to nejsou nějaká homeopatika,jsou šetrná.Zkoušela jsem nastrouhanou syrovou mrkev a ta mi ze začátku taky dělala dobře. Držím palce ať je Ti dobře a užíváš si v pohodě těhotenství...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka