Bolesti čípku???

17.06.2009

Ahojky :ooo: Dnes jsem byla v Plzni v Makru a už mě celkem to nakupování vysiluje. Najednou z ničehož nic mi poprvé pořádně ztuhlo břicho a začaly nějaký bolesti. Ale byly to takový bolesti jako kdyby mi někdo snad štípal do čípku či co. Přitom jsem měla pocit, že když budu hodně chodit, že mi snad Vojtík vypadne. :00: :00: :00:
Já vím, je to totální kravina, popisuju ten pocit. :n:
Poslíčky taky uvádíte, že jsou bolesti jako při menstruaci. Mě břicho vůbec nebolelo. A teď se mi to stalo doma zase. Něměla jste náhodou některá něco podobnýho? Co to jako je? Tlak na močák to nebude, ten znám. :? :? :?

Ahojky, to taky mívám...myslím, že to je jak malá už je dole natlačená. Bolí to hlavně třeba když se předkloním, přesně jak říkáš, jakoby mě do toho čípku někdo štípal. Nic to nebude :one:

In reply to by zahradnikula

Ahojky, já vůbec ještě pořádně nic nečetla, jsem tady chvilku. :n: To co nás trápí, nebude nic zásadního. Další holky psaly, že to maj taky. Je to určitě běžný. ;) Jdu si přečíst Tvůj zážitek.

In reply to by Martta

Nikdy nevíš,kdy se bude chtít malému ven,může to být opravdu kdykoliv,hodně dětí se buď rodí předčasně nebo dlouho po termínu :-) já také rodila o dva týdny dříve a tohle mi začalo asi týden před porodem.Ale třeba tě jen zlobí čípek,musíš hodně ležet s nohama nahoře a žádné chození a hlavně stání,ten poslední měsíc je dost náročný,ale ty seš silná,zvládneš to.Třeba se pletu :-)

In reply to by MladkovaZuzana

Ahojky, tak teď si projíždím staré články a koukám, žes měla pravdu :-) Psala jsi mi, že budu rodit každým dnem a nakonec to bylo 22.6 (4 dny od téhle diskuze) :-) Příště si na to dám pozor, poslechnu a budu relaxovat :-) :a:

In reply to by MladkovaZuzana

Děkuju moc za uklidnění. No ty nohy nahoře, nějak mi to pořád nejde. Má pořád plno práce, nějak nestíhám. Navíc teď běhám pořád všude pěšky :00: No silná jsem, už mám 90 kg :s: :s: :s: :s: , ale jestli to zvládnu to je ve hvězdách :c:

In reply to by MladkovaZuzana

Děkuju moc za uklidnění. No ty nohy nahoře, nějak mi to pořád nejde. Má pořád plno práce, nějak nestíhám. Navíc teď běhám pořád všude pěšky :00: No silná jsem, už mám 90 kg :s: :s: :s: :s: , ale jestli to zvládnu to je ve hvězdách :c:

Ahojky, tak tyhle bolesti mívám taky. Já jsem to zase popisovala, jako by do mě někdo zespodu šťoural něčím ostrým. Asi je to jak se ten čípek zkracuje a hrdlo rozšiřuje :? A taky je to nejhorší když chodím. Když ležím, tak je to v poho. Někdy mi trochu pomůže, když se vyčůrám, přijde mi, že je to pak lepší. No a taky se mi stává, že když zatlačím na čůrání, tak mi tam tak jako divně slabě loupne, uvnitř v pochvě. Nevím, co to je :?

In reply to by Betat

Marti, no tak koukám, že je to úplně běžný. Jen jsem o tom nikde neslyšela, tak jsem moc ráda, že jsem zase o něco moudřejší a že jste mě holky uklidnily :s: Děkuju.
Já u toho mám taky takovej tlak, že jsem se vážně bála, že něco se stane, třeba že mi praskne voda nebo tak. Ještě je trochu brzo, snad to ještě 14 dní počká. Já jsem si v tu chvíli uvědomila, že na to ještě vůbec nejsem připravená :jawdrop: :O

ahojky tuhle bolest mam taky několikrat denně, ja ji popisuji jakoby se mi někdo pověsil za čipek a tahal, je to neskutečně nepříjemne trva to chvili a pak to zmizi, a když třeba jdu a začne to tak se nemohu ani pohnout jak to boli.

In reply to by zahradnikula

Tak až přijdeš, napiš novinky. A schválně dej vědět, co Ti na to řekl, na ty bolesti. Já byla zrovna včera na kontrole, jenže mě to začalo až dnes a můj doktor by mi stejně zase nic pořádně neřekl. Tak hodně štěstí zítra :k: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka